Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Turcan: Discursul opoziției a fost validat din interiorul PSD

Turcan: Discursul opoziției a fost validat din interiorul PSD

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că tot ce a reclamat în ultima perioadă opoziția a fost imputat președintelui PSD, Liviu Dragnea, de către o parte din conducerea superioară a partidului, la Comitetul Executiv Național al social-democraților, desfășurat vineri.  ”Evenimentele recente ne arată din nou că PSD e un partid incapabil să se reformeze. Cât de mare trebuie să fie dezastrul provocat de Liviu Dragnea și de cel de-al treilea guvern personal al domniei sale ca PSD să ia masuri? Observăm totuși că discursul opoziției a fost validat din interiorul PSD. Tot ce am susținut cu privire la abuzurile și incompetența acestei guvernări a fost confirmat de declarațiile publice ale unor lideri importanți ai PSD. Ne îndreptăm spre un consens pe scena politică: Liviu Dragnea este cel mai mare pericol pentru România”, a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

Împotriva lui Liviu Dragnea au votat la CExN 12 persoane, iar una s-a abținut. Conform mediei centrale, pentru demisia lui Liviu Dragnea au votat: Gabriela Firea (PSD Bucureşti şi PSD Ilfov), Marian Neacșu (secretar general, PSD Ialomiţa), Paul Stănescu (PSD Olt), Călin Dobra de la PSD Timiș, Marcel Ciolacu (PSD Buzău), Mihai Tudose (PSD Brăila), Ion Mocioalcă (PSD Caraş-Severin), Adrian Ţuţuianu (PSD Dâmboviţa); Robert Negoiță, în calitate de vicepreședinte, și reprezentanții organizațiilor PSD sector 1, sector 2 și sector 3. S-a abținut președintele organizației de tineret, Gabriel Petrea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Coca

Acum 5 ani

Turcana este real pericol pt MOLDOVA - face reclama proasta la toti moldovenii - cu toate ca astia sunt de treaba ! :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus