X
neagu (7)

Neagu:  Ce face Iohannis, strică Dăncilă

Deputatul liberal Nicolae Neagu este de părere că succesul în diplomație al președintelui Klaus Iohannis contrastează cu desele gafe ale premierului Viorica Dăncilă. ”Summitul Iniţiativei celor Trei Mări, prin misiunile asumate, relevă un succes marcant al României, în perspectiva preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene în 2019 și găzduirii summitului UE de la Sibiu. Toate aceste lucruri bune sunt în antiteză cu gafele pe care, așa cum ați văzut cu toți, premierul Viorica Vasilica Dăncilă se încăpățănează să le facă, ori de câte ori are ocazia. Atenția și încrederea atribuită României de către statele partenere necesită în regim de urgență reflecție și responsabilitate din partea Guvernului României în susținerea demersului de organizare a reuniunii șefilor de state ce va avea loc la Sibiu, în mai 2019”, a declarat Neagu în cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri la Sibiu.

Inițiativa celor Trei Mări reunește 12 state membre ale Uniunii Europene aflate între Marea Baltică, Marea Adriatică şi Marea Neagră – Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Lituania, Letonia, Polonia, România, Slovacia şi Slovenia. Summistul desfășurat la București a fost considerat de Neagu un real succes. ”S-a dovedit un succes diplomatic la cel mai înalt nivel pentru România și președintele Klaus Iohannis, în ciuda dificultăților de organizare generate de atitudinea iresponsabilă a Guvernul  condus de Viorica Dăncilă. Prin eforturile președintelui Klaus Iohannis, România a transmis un semnal politic valoros de stabilitate, evidențiind potențialul de dezvoltare şi interconectare regională”, a mai spus Iohannis.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact