Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO - Val neobișnuit de accidente pe Valea Oltului, în exact același loc

FOTO - Val neobișnuit de accidente pe Valea Oltului, în exact același loc

Un nou accident de circulație, al treilea în 24 de ore, a avut loc pe Valea Oltului, în zona Lazaret. Toate accidentele s-au produs în același loc.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, evenimentul a avut loc pe fondul vitezei excesive.

”Un șofer care circula spre Sibiu a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu separatoarele de sens”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.
În urma impactului violent, atât șoferul cât și pasagera sunt răniți, însă conștienți.

Traficul în zonă este îngreunat.

WhatsApp Image 2018-09-25 at 15.18.50

Acesta este cel de-al doilea accident petrecut astăzi în exact același loc, pe raza localității Lazaret. În locul impactului parapeții din beton sunt mutați și înlocuiți cu unii temporari după ce un TIR a intrat în ei în cursul zilei de ieri.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/09/24/dn7-al-doilea-accident-in-3-ore-a-intrat-in-parapeti-in-acelasi-loc/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Romanita Seulean

Acum 5 ani

Stii ce nu e in regula acolo?! Soferii sibieni care merg ca mortii obligandu-i pe ceilalti sa depaseasca. Sibienii sunt piaza rea prin pacatele lor!!
Raspunde

Lola

Acum 5 ani

Șoferii sibienii care merg ca morții sunt șoferi prudenți care respectă regulile și nu uită piciorul pe accelerație
Raspunde

Wiz

Acum 5 ani

eu sunt sibian si sunt la randu-mi deranjat de "mortii" care se deplaseaza pe arterele tarii. Deci nu poti generaliza ca unii de undeva anume sunt rai sau buni. exista peste tot din toate categoriile. Problema sunt autoritatile de la Bucuresti care ne lasa sa circulam atatia pe asa drumuri. eu as pune taxa de traversare pe Valea Oltului. :))
Raspunde

vasile

Acum 5 ani

Ro-manita La Dragnea dece nu ai facut petitie pentru inca o banda?1
Raspunde

Me

Acum 5 ani

Avand in vedere ca este mentionat faptul ca este vorba de un sofer care se indrepta spre Sibiu si nu este mentionat clar ca este sibian putem presupune că poate fi vorba de 2 persoane din orice localitate care se indreptau spre Sibiu. Nu este un secret ca in aceasta perioada studentii cauta chirii avand in vedere inceperea anului universitar. Asa cum reiese din foto locul de producere al accidentului este prevazut cu parapeti de ciment si indicator cu depasirea interzisă si declaratia oficiala ipj mentioneaza cauza fiind viteza excesiva concluzia mea fiind ca indiferent de unde sunt conducatorii auto la care dvs faceti referire nu au nici o vina. In tot codul rutier nu exista o situatie descrisa de dvs ca fiind manevra legala de a depasi. Nici un conducator auto nu poate fi "forțat" să execute o astfel de manevră, el face acest lucru cand este forțat de împrejurări (accident, obstacole etc) in nici un caz fortat de alti participanti la trafic care circulă cu viteza legală.
Raspunde

Tudor

Acum 5 ani

Cum adica "obligandu-i sa depaseasca"...? Cum sa obligi pe cineva sa depaseasca mergand incet, prudent, regulamentare etc....? Mentalitate pur romaneasca...daca cineva merge incet obliga la depasire...Eu nu inteleg asta!!
Raspunde

Alin

Acum 5 ani

Mort e ala care depaseste acolo......Romanitza!!!
Raspunde

Alin

Acum 5 ani

Cata tampenie ....mai bine taceai....
Raspunde

McD

Acum 5 ani

..problema este ca intotdeauna in Romania viteza..din cauza unor cretini mor oameni nevinovati...de ce sa mearga ei cuminti in coloana constant cu 70-80 km/h, cand pot depasi cu viteze mai mari (120-130 km/h) mai multe masini aflate in coloana si producand astfel asa zisul stop'n go, obligandu-i pe ceilalti participanti la trafic sa franeze puternic pentru a le permite acestor cretini intrarea in spatiile libere dintre masinile aflate in coloana...respect sau disciplina rutiera nu mai exista...
Raspunde

jos comunstii

Acum 5 ani

autostrada Sibiu-Pitesti unde este gunoaielor?in afara de linii pe harta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus