Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mașini blocate pe Transalpina din cauza zăpezii | Video

Mașini blocate pe Transalpina din cauza zăpezii | Video

Salvamontiștii din Gorj au intervenit în zona înaltă a masivului Parâng, pe Transalpina, pentru acordarea primului ajutor și salvarea mai multor persoane surprinse azi noapte de căderile de zăpadă și rămase blocate cu autoturismele în căldarea Urdele. Potrivit Salvamont România, drumarii din cadrul SDN Gorj acționează cu utilaje pentru a debloca șoseaua , iar salvamontiștii s-au deplasat în zonă cu o ambulanță Salvamont Gorj, continuând apoi drumul pe jos pentru a ajunge în locul unde au fost blocate mașinile.

Patru mașini au rămas blocate pe Transalpina, iar o parte dintre pasageri erau îmbrăcați cu haine de vară. Pe carosabil este așternut un strat de cca 5-10 cm de zăpadă și pe foarte multe porțiuni s-a format gheață.  Salvamontiștii au transmis că persoanele surprinse de căderile de zăpadă nu au probleme medicale și pot, încă, încălzi mașinile, așteptând deblocarea drumului.

Foto cu caracter ilustrativ / Salvamont Gorj

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus