Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Doi bărbați au fost arestați după ce ar fi jefuit o femeie, într-un spital din Mediaș

Doi bărbați au fost arestați după ce ar fi jefuit o femeie, într-un spital din Mediaș

Doi hunedoreni au fost reținuți de polițiștii sibieni după ce ar fi furat portofelul unei femei, în timp ce se afla într-un spital din Mediaș.

Este vorba despre doi hunedoreni cu vârsta de 44, respectiv 46 de ani, bănuiți că, la începutul acestei luni, în incinta unei unități medicale din municipiul Mediaș, i-ar fi furat unei femei portofelul, în care se aflau 420 de lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș i-au reținut ieri pe cei doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus