Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Turcan acuză ALDE și PSD de furt intelectual. ”Le transmitem 90 de proiecte iniţiate”

Turcan acuză ALDE și PSD de furt intelectual. ”Le transmitem 90 de proiecte iniţiate”

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, semnalează că în numai câteva zile s-au luat două din proiectele inițiate de liberali și s-au promovat de către PSD și ALDE ca fiind ale lor. ”După ce au furat iniţiativa colegului nostru Florin Roman , cu sistarea ajutoarelor sociale pentru persoanele care refuză un loc de muncă, astăzi, Călin Popescu Tăriceanu anunţă că vor iniția un alt proiect al Partidului Național Liberal, depus deja de Florin Cîţu la Senat, cel cu eliminarea obligativității plăţii salariului mediu pentru angajarea muncitorilor străini și relaxarea condițiilor de acces pe piața muncii din România”, a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL transmite coaliției aflate la guvernare că dacă sunt în pană de idei, pot apela la proiectul alternativ de gurvarnare al liberalilor. ”Dacă singurele proiecte benefice ale actualei coaliţii de guvernare sunt cele preluate de la #Opoziţie, anunţăm public că nu este nevoie de FURT INTELECTUAL. Partidul Naţional Liberal se oferă să transmită actualei coaliţii majoritare PSD-ALDE toate cele 90 de proiecte iniţiate de parlamentarii noştri în ultimul an”, a mai scris Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

doamna draga,mai incet cu pianul pe scarilii parlamentului. s-o furat ideiili di la moscova unde atzi facut studii?INALTE !
Raspunde

Tristete

Acum 5 ani

Pacoste mare pe sibieni aceasta Turcan , minte tot timpul instiga populatia la rele cu speranta ca va avea aderenta la populatie ....crede cava ajunge candva undeva sus in guvernul care nu va veni de curand ptr partidul ei ..
Raspunde

Cl.anul politic

Acum 5 ani

Dar fuga de la un partid la altul ce înseamnă ? Oportunism ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus