Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

50.000 de Euro pentru CSU Sibiu, din vânzarea abonamentelor. „Suma de la fani e echivalentă cu ce primim de la sponsorii mari”

50.000 de Euro pentru CSU Sibiu, din vânzarea abonamentelor. „Suma de la fani e echivalentă cu ce primim de la sponsorii mari”

BC CSU Sibiu a reuşit să strângă 50.000 de Euro din vânzarea abonamentelor. 1110 abonamente au fost vândute pentru acces la Sala Transilvania, la meciurile galben-albastrilor din noul sezon competitional.

CSU Sibiu și-a doborât propriul record în ceea ce privește numărul de abonamente vândute. Anul trecut, au fost vândute 1063 de abonamente în total, în timp ce anul acesta, doar până acum au fost vândute deja 1110 abonamente, în valoare totală de 50.000 de Euro.

Potrivit unei analize ProSport, în sezonul precedent, toate cele 28 de echipe din primul eşalon valoric al sportului de echipă românesc cu cele mai importante rezultate la nivel european, handbalul - feminin şi masculin - au vândut, cumulat, aproximativ 3500 de abonamente.

„Am ajuns la 1110 abonamente vândute la Sibiu. Încasările de peste 50.000 Euro din abonamente reprezintă un record în baschet şi ne plasează în top în sportul românesc", spune pentru ProSport Ionuţ Georgescu, managerul echipei, care adaugă: "Bugetul este încă în construcţie, dar ce pot spune la ora actuală este că, prin banii ăştia, fanii se ridică la nivelul unuia dintre sponsorii mari ai echipei. Suma e echivalentă cu ce primim de la sponsorii mari, nu din Top 3, dar pe acolo”, a punctat omul transferat de la vicecampioana ultimelor două ediţii de LNB.
Vânzările la CSU Sibiu la pachete de bilete pentru întreg sezonul continuă până pe 8 octombrie, iar oficialii echipei speră să ajungă la 1200 de abonamente.

CSU Sibiu joacă primul meci în Liga Naţională de baschet vineri, 5 octombrie, de la ora 19:00, în deplasare, cu Dinamo Ştiinţa, la Bucureşti, în Grupa A valorică a baschetului românesc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus