Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Promoție la Tarom, inclusiv pentru zborurile din Sibiu

Promoție la Tarom, inclusiv pentru zborurile din Sibiu

Compania TAROM lansează ofertele toamnei, la preţuri ce pornesc de la 99 de euro dus - întors pentru o serie de destinaţii, cu plecare din Bucureşti, Timişoara sau Sibiu, scrie Agerpres

Conform unui comunicat al companiei, pentru a beneficia de ofertă, cei interesaţi trebuie să cumpere bilete prin aplicaţia TAROM sau pe site-ul companiei, în perioada 3-10 octombrie. Cu biletele achiziţionate la preţurile promoţionale se poate călători în în intervalul 1 noiembrie - 15 decembrie 2018 şi după 15 ianuarie 2019.

Preţul unic de 99 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, vizează cursele între Bucureşti şi Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tbilisi, Odesa, între Timişoara şi Stuttgart şi între Sibiu şi Stuttgart.

De asemenea, la preţul de 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi achiziţionate bilete între Bucureşti şi Budapesta, Chişinău, Larnaca, Frankfurt, Hamburg, München, Viena, între Sibiu şi München, între Iaşi şi Tel Aviv, iar la preţul de 139 euro între Bucureşti şi Belgrad, Stockholm, Barcelona, Londra, Praga, Tel Aviv, Amsterdam, între Iaşi şi Luton.

Pentru cursele între Bucureşti şi Amman, Nisa, Paris, Madrid, Beirut, Bruxelles, preţul unic este de 159 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Denisa Petreus

Acum 5 ani

Vrem zboruri spre Dubai, ca sa ne duca iubitii nostri, marii constructori de ansambluri prezidentiale din Sibiu!
Raspunde

binema

Acum 5 ani

Vrajeala, au avut 2 bilete la 99 EUR si atat ! Asa fac intotdeauna vagabonzii astia mincinosi, oare OPC-ul nu se sesizeaza ? Un control ...ceva ?
Raspunde

gogu

Acum 5 ani

Ce promotie? Pt. zborul din Sibiu care e seara... Pe sibienii i-ar avantaja un zbor care sa foe programat dimineata... Cum era pe vremuri,. iti faci treaba si seara te intorci!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus