X
liviu pop confe PSD (13)

Vâlcov, amendat de CNCD cu 2.000 de lei pentru acuzele aduse FDGR. Liviu Pop a fost avertizat

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării i-a sancționat astăzi pe Darius Vâlcov și pe fostul ministru al Educației, Liviu Pop, cu amendă contravențională în valoare de 2.000 de lei, respectiv cu avertisment, pentru că au afirmat în public că Forumul Democrat al Germanilor e organizație nazistă, scrie News.ro. „Fapta domnului Vâlcov Darius Bogdan, din data de 2 septembrie 2018, de a posta pe pagina sa de socializare un material video reprezentând un montaj care sugerează că Forumul Democrat al Germanilor din România reprezintă o organizație nazistă, sub semnul svasticii era pus semnul de egalitate între Grupul Etnic German, organizație fascistă din timpul celui de-al doilea Război Mondial, și Forumul Democrat al Germanilor, constituie faptă de discriminare. De asemenea, materialul video sugerează că președintele României este liderul unei organizații naziste”, se arată în decizia CNCD în privința lui Darius Vâlcov, consilierului prim-ministrului. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 2.000 de lei, iar hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturile celor șapte prezenți la ședință.

Membrii CNCD au constatat că și declarația din 23 august a fostului ministru al Educației, Liviu Pop, potrivit căreia Forumul Democrat al Germanilor ar fi continuatorul unor organizații naziste, constituie faptă de discriminare, acesta fiind sancționat cu avertisment.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lol

  D-nul Valcov a devenit intelept studiind artele la cimitir? Atunci cand ascundea tablourile furate prin cripte?…. parca de asta a fost condamnat, ca a furat…ceea ce ,automat, il face sa fie o inalta instanta morala!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion

  Sentinta civila nr 2790 din 28 mai 2007 scrie clar ca FDGR este succesorul in drepturi a Grupului Etnic German!Sentinta este data de Judecatoria Sibiu in dosar nr 1672/306/2007 judecator Maria Morar!Fiecare intelege ce vrea!Ei au folosit aceasta metoda DOLOSIVA(vicleana) pentru interes material si anume imobile!In celelalte state europene care au avut organizatii naziste ,imobilele au ramas la stat,exceptie face Romania prin FDGR, care a incalcat Conventia de Armistitiu semnata de toate statele beligerante!Aici este problema !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact