X
Alde sibiu

ALDE Sibiu nu se implică în referendum. ”Fiecare să voteze conform conștiinței”

Președintele ALDE Sibiu, Gabriel Florea, le transmite simpatizanților să voteze la referendum așa cum le dictează conștiința. ”Filala teritorială ALDE Sibiu nu se va implica în campania pentru referendum, consider că este foarte important să fim prezenți într-un număr cât mai mare la vot, de asemenea cred că România are dreptul să-şi definească singură politica în acest domeniu, aşa cum de altfel a stabilit şi Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Recomandarea noastră este ca fiecare să voteze conform conștiinței”, se arată într-un mesaj postat de Florea pe pagina sa de Facebook.

Referendumul privind redefinirea familiei în Constituţie va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu „da“ sau „nu“ va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact