Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Birou de examinări și permise auto, la Mediaș: primul din țară deschis în afara reședinței de județ

Birou de examinări și permise auto, la Mediaș: primul din țară deschis în afara reședinței de județ

Până la sfârșitul lunii octombrie 2018 la Mediaș ar urma să se deschidă un birou pentru permise de conducere și înmatriculări auto. Potrivit senatorului Viorel Arcaș, acesta va fi primul birou de acest gen, deschis în afara localității-reședință de județ.

Social-democratul Viorel Arcaș a făcut anunțul joi, în cadrul conferinței de presă, organizată la sediul PSD Sibiu, unde s-a vorbit despre lansarea licitației privind centura Mediașului.

„La Mediaș, avem un punct pentru care noi am fost criticați mult, cu toate că noi am inițiat acest lucru - acel birou de examinări auto și preschimbări permise și înmatriculări. Se va deschide, în sfârșit, în această lună. Din cauza unor probleme tehnice a întârziat mult”, a spus Arcaș.

Potrivit senatorului, este vorba despre primul birou din țară care va funcționa în afara localității reședință de județ. „Este un proiect-pilot, putem spune așa. Probabil, în urma deschiderii acestui birou o să vedeți și în alte județe aceeași treabă”, s-a arătat optimist parlamentarul.

Viorel Arcaș a precizat că data inaugurării biroului va fi anunțată ulterior.

În prezent, Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu funcționează adresă Sibiu, Strada Andrei Șaguna Nr.10. Aici se poate înregistra și programa la examen auto, se pot preschimba permise auto străine, preschimba sau obține duplicate pentru permise auto românești, dar și pot fi solicitate eliberarea dovezilor înlocuitoare permise de conducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus