Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

TSTV cu Radu Nica despre spectacolul de mâine din centrul Sibiului: Nu vreau o prostituare naționalistă

TSTV cu Radu Nica despre spectacolul de mâine din centrul Sibiului: Nu vreau o prostituare naționalistă

Regizorul Radu Alexandru Nica a acceptat invitația Turnul Sfatului TV și a detaliat, printre altele, spectacolul de mare amploare care va pune stăpânire sâmbătă pe Piața Mare și o mare parte din centrul istoric.

Cunoscutul regizor spune că a vrut să creeze pe cer, deasupra Pieței Mari, simbolul unirii, dintr-o sută de drone simultan. Și nu s-a putut din cauza reglementărilor în domeniu.

”O provocare a fost aceea de a crea un spectacol popular dar care totuși să fie decent, poate e un cuvânt dur, dar nu vreau să fie o  prostituate naționalistă, vreau ca realmente oamenii să fie emoționați, să fie plăcut impresionați și să se simtă bine”, spune Radu Nica.
Tot din cauza legilor, la marea paradă nu vom vedea arme de epocă, deși ele se află expuse în Muzeul de Istorie, la doi pași de eveniment.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

mihai

Acum 5 ani

bravo! sa vedem ce iese
Raspunde

Aurel Vlaicu

Acum 5 ani

Ce pacat ca nu poate folosi dronele! Ne-ar fi adus aminte de cum zburau dronele acum o suna de ani pe cerul de la Alba Iulia....
Raspunde

City Zen

Acum 5 ani

Dar nici prostituare globalist-progresistă nu dorim.
Raspunde

Lei

Acum 5 ani

Pacat de tinerii astia. Asa tanar si vb asa urat..Nici o legatura cu cultura.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus