X
RALUCA TURCAN

TSTV – Raluca Turcan despre Bogdan Trif: Neobrăzare și cinism de cel mai înalt calibru

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a vorbit la Turnul Sfatului TV, printre altele, despre ministrul turismului, Bogdan Trif, în contextul anunțului liderilor PSD Sibiu referitor la demararea proiectului centurii ocolitoare a municipiului Mediaș.

Raluca Turcan îi acuză pe liderii PSD de ”neobrăzare” și ”cinism” în cazul centurii Mediașului, arătând că proiectul a fost demarat deja.

”Partidul Național Liberal, prin amendament concret, votat de toți parlamentarii, bătut în piept inclusiv cu unii parlamentari de la PSD, a obținut prin Legea bugetului de stat finanțarea proiectului pentru demararea construcției centurii Mediașului. După un an de zile de la un vot în Parlament și niciun centimetru mișcat în plan guvernamental, am văzut un înalt demnitar al statului român, alături de un alt demnitar al statului român, temporar ministrul turismului, spunând că în anul 2021 vom avea centura ocolitoare a Mediașului. Păi asta nu este neobrăzare? Mă scuzați că folosesc acest termen, dar este cinism de cel mai înalt calibru. Nu poți, cu bani alocați în buget pentru un studiu de fezabilitate, cu existența unui plan național prin care să fluidizezi traficul spre zona de nord a țării, tu să amâni construcția unei centuri ocolitoare până în 2021. Este revoltător!”, a spus Raluca Turcan.

Totodată, deputatul de Sibiu a caracterizat concertele grandioase pregătite de ministerul turismului pentru Summitul UE din 2019 drept ”cele mai spectaculoase din plan mondial”.

”Modelul acesta, replicat și în alte județe, unde nu au loc summit-uri, mă face să mă întreb dacă sunt într-adevăr drămuiți cum trebuie în România”, a mai declarat liderul PNL.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Urat TS

  Ziaristii de la TS, ” bravo” ptr ” profesionalism” . Nu publicati comentariile, ca de, sunt impotriva turcanei. Asa va faceti meseria? Sa va fie rusine!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  politrucul

  Dna draga, de cand va stiu numai cu jigniri si atacuri la persoana v-ati ocupat! Mai vedeti-va si de alte treburi: familie, copil, muraturi, canasta cu fetele….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact