Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Animal Life caută chirie pentru pisicuțele asociației

Animal Life caută chirie pentru pisicuțele asociației

Asociația Animal Life Sibiu caută un nou spațiu pentru răsfățatele găștii. Pisicile asociației au nevoie de un spațiu cu un mic loc în aer liber, în care să poată conviețui până își găsesc stăpâni iubitori.

Micuțele feline îngrijite de asociația sibiană au nevoie de un nou spațiu. Locul ar trebui să fie în oraș și ar fi de preferat să fie două încăperi, nemobilate.

„Ideal ar fi să aibă și un pic de curte, unde să putem construi ceva să iasă afară. Suntem dispuși să punem noi gresie sau să facem reparații dacă este nevoie”, transmite Andreea Roseti, președintele asociației.
pisici animal life3

Totodată, ar fi nevoie ca locul să aibă sursă de apă, încălzire și aerisire. De restul se vor ocupa voluntarii.

„Suntem foarte stricți în privința curățeniei. Pisicile își fac nevoile la litieră, iar spațiul va fi curățat și dezinfectat zilnic de voluntarii Animal Life”, se arată în anunțul postat pe pagina de facebook a asociației.

Cei care doresc să ofere un astfel de spațiu spre închiriere, pot să ia legătura cu reprezentanții asociației Animal Life, pe pagina oficială de facebook.

pisici animal life2 pisici animal life

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus