X
cainele salvator isu (3)

Cel mai bun cățel de căutare-salvare din țară este sibian | FOTO

Leban, câinele de căutare-salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, s-a clasat pe primul loc la camionatul de dresaj al MAI. Cu toate că este în vârstă și are probleme de sănătate, cățelul sibian a fost cel mai bun dintre participanții la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu din MAI.

Câinele Leban împreună cu conducătorul său, plt.adj.șef Andrei Constantin din cadrul ISU Sibiu au obținut locul I la categoria Câini de căutare-salvare în mediu urban. Este cea de-a treia ediție a campionatului la care participă câinele de căutare-salvare Leban, la primele două ediții clasându-se pe locul al II-lea.

„Dincolo de performanță, pentru noi, pompierii de la ISU Sibiu, Leban este un suflet și un adevărat camarad, care ne-a umplut inima de mândrie și încântare. Chiar dacă vârsta și starea lui de sănătate ne anunță faptul că se apropie momentul retragerii din activitate, nu-l vom uita și-i vom purta aceeași grijă, bucurându-ne atât cât este posibil de compania lui”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

cainele salvator isu (5)

Pe parcursul celor 10 ani de viață, câinele Leban a fost alături de pompierii sibieni la intervenții pentru căutarea unor persoane dispărute. De asemenea, efectuează permanent antrenamente și participă la programele de pregătire, împreună cu echipajele de intervenție ale ISU Sibiu, sub coordonarea plt.adj.șef Andrei Constantin.

cainele salvator isu (6) cainele salvator isu (4) cainele salvator isu (2) cainele salvator isu (7)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Popescu Stelian

    In spatele acestei reusite de exceptie sunt sigur ca stau sute sau chiar mii de ore de antrenament. probabil ca si legatura de suflet intre caine si dresor este una de exceptie. FELICITARI!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact