X
raimar wagner

TSTV cu Raimar Wagner despre sibienii din ”partidul lui Cioloș”: Pur și simplu ne-am săturat!

Invitatul de astăzi al emisiunii Turnul Sfatului TV este Raimar Wagner, fost consilier local, în prezent coordonator pe Sibiu a mișcării România Împreună – RO 100, sau ”partidul lui Cioloș”, cum i se mai spune popular.

De câteva zile, în fața parcului Astra există un cort amplasat de Vă Vedem din Sibiu, Mișcarea România Împreună – RO100 Sibiu și USR Sibiu, unde se strâng semnături pentru inițiativa ”Oameni noi în politică”, scopul fiind îmbunătățirea accesului la vot, a reprezentativității și legitimității aleșilor și a regulilor de acces la viață politică, pentru o reformare a regulilor de vot în favoarea lor.

”Cred că ne-am săturat, pur și simplu! La un moment dat, când lucrezi atâția ani cu partide și vedem aceleași fețe, efectiv dacă ne uităm în ultimii 25 de ani sunt aceeași oameni politici care se rotesc, își fac partide așa-zise noi, dar până la urmă sunt aceeași oameni, aceleași fețe, aceeași oameni care ne conduc și știm performanța pe care am avut-o. Dacă ne uităm la cum arată spitalele noastre, dacă ne uităm la cum arată drumurile noastre sau ne uităm la drumurile pe care nu le avem de fapt, care nu s-au făcut în 25 de ani, dacă ne uităm la promisiunile care nu s-au onorat, cred că niciunul din partidele care s-au rotit nu și-a onorat promisiunile. Plus că absenteismul este în creștere și ați văzut absenteismul la vot de la ultimele alegeri parlamentare unde ne-a dus, avem un partid stat aproape, care în coaliția care este acum face ce vrea. Deci nu ține cont nici de voința populară, nu ține cont nici de de proteste, nu ține cont de… ați văzut ultima boacănă din Parlamentul European. Concluzia este că cineva trebuie să facă ceva!”, spune Raimar Wagner.

Cine sunt acei oameni din Sibiu care vor să facă altceva în politică, aflați în emisiunea de mai jos.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  coniac-canoe

  Nu mai este la FDGR șmecherul ăsta care se folosea de funcția de consilier ca să-și umple pensiunea cu clienți? Sas cinstit și ăsta, ca Iohannis și toți din neamul lor!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  eu sint satul de numele lui CSOLOS!!!!un nimeni din franta,cetatean romanofrancez,sa il voteze cine vrea,inclusiv adeptii lui bivolaru si cei din diaspora

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact