Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

ACTUALIZARE. Femeie lovită pe trecerea de pietoni. A fost dusă la spital în comă

ACTUALIZARE. Femeie lovită pe trecerea de pietoni. A fost dusă la spital în comă

O femeie de peste 60 de ani a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe stada Ludoș, la intersecția cu Poiana. 

Actualizare. Femeia a fost preluată de echipajul Smurd în comă, a fost intubată și transportată de urgență la Spitalul Județean, anunță ISU Sibiu.

Știre inițială. Șoferul sibian, în vârstă de 30 de ani, nu ar fi acordat prioritate femeii care trecea strada pe zebră, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD cu medic. Victima este conștientă și va fi transportată la spital.

Traficul este îngreunat.

pieton accidentat smurd

Foto: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

...

Acum 5 ani

Nu zic ca ar fi fost evitat aceast accident dar in zona respectiva exista o problema de vizibilitate in ceea ce priveste pietonii in stanga este un punct de afisare foarte voluminos care poate masca foarte bine un pieton si In dreapta este un stalp pe un trotuar si asa foarte ingust. Cel putin punctul de afisare trebuie mutat mai spre stanga. Dar probabil ca se va prefera iar "solutia" cu limitatoare in loc sa se puna semafor, la fel cum ati facut si pe Poplacii la scoala. Semafoarele sunt solutia, dar nu aude nimeni
Raspunde

Labus

Acum 5 ani

Și înainte de a traversa asigurați-vă temeinic,nu mai traversați ca oile,pt evitarea accidentelor pe trecerea de pietoni, traversați doar după ce aveți contact vizual cu șoferul.
Raspunde

Ana

Acum 5 ani

Nu s-a traversat ca nicio oaie, pur si simplu șoferii nu reduc viteza pt ca unii ni sunt ab ti sa conduca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus