X
robinet-apa9

Avarie la magistrală. Ocna Sibiului rămâne fără apă

SC Apă Canal SA anunță întreruperea furnizării apei potabile în orașul Ocna Sibiului, din cauza unei avarii produsă la o magistrală, pe teritoriul municipiului Sibiu.

ACTUALIZARE: Defecțiunea din Sibiu a fost remediată la miezul nopții, astfel că sâmbătă dimineața furnizarea apei era reluată la parametri optimi incusiv în zonele afectate inițial.

Știre inițială. În afară de întreruperea furnizării în Ocna Sibiului, afectați sunt și locuitorii din Șura Mică, din cauza presiunii scăzute din rețea. În plus, aceeași presiune scăzută se înregistrează și în Zona industrială vest, acolo unde – tot în cursul zilei de vineri – presiunea în rețea a mai scăzut o dată, din cauza unei alte avarii.

“Apă Canal Sibiu SA anunță că a fost sistată furnizarea apei potabile în orașul Ocna Sibiului, pe fondul unei avarii la conducta de transport DN 600, produsă în zona Câmpșor din Sibiu. În Zona Industrială Vest și în comuna Șura Mică se înregistrează o scădere a presiunii. Echipele de intervenție sunt mobilizate la fața locului, iar reluarea furnizării va avea loc în cel mai scurt timp posibil“, se arată într-un comunicat al companiei.
Cei care doresc informații suplimentare pot contacta dispeceratul companiei la tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact