X
hot furt 2

Hoț nătâng. S-a speriat de un câine, a făcut gălăgie și a fost prins de păgubiți

Un sibian în vârstă de 40 de ani a fost reținut de polițiști după ce a fost prins de cei pe care încerca să-i fure. Ieri dimineață, în jurul orei 6,30, sibianul a încercat să între în curtea unei case din Șelimbăr, dar s-a speriat de câinele familiei și a sărit în curtea vecină. Aici a reușit să intre în casă, spărgând un geam, dar a continuat seria de distrugeri și în interiorul locuinței, alertând propietarii. Multe nu a reușit să fure, dar a provocat stricăciuni în valoare de 5 000 de lei.

Proprietarii celor două locuințe au fost alertați de zgomote și l-au imobilizat de hoț, predându-l apoi polițiștilor, care l-au identificat pe bărbatul în cauză, un sibian în vârstă de 40 de ani, și au luat față de acesta măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv distrugere.

foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact