Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

In memoriam Lucian Gancea. Slujbă de 7 ani de la moartea polițistului

In memoriam Lucian Gancea. Slujbă de 7 ani de la moartea polițistului

Se împlinesc 7 ani de când unul din polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu și-a pierdut viața într-un accident grav petrecut pe DN1, în apropiere de Săliște. Cu această ocazie, Lucian Gancea va fi comemorat cu o slujbă la Cimitirul Municipal.

Redactăm mai jos mesajul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu:

În ziua de 14 octombrie se împlinesc șapte ani de când Poliția Română a pierdut un adevărat profesionist, iar noi un coleg devotat și un prieten de încredere.

Din păcate, Lucian Gancea, “Puștiul”, a onorat cu prețul vieții jurământul de credință al acestei profesii în care suntem expuși zilnic pericolului, de orice fel.

Așa că, în această perioadă, suntem datori cu toții să-l amintim în rugăciunile noastre și să fim alături de familia lui greu încercată.

Sâmbătă, 13 octombrie 2018, începând cu orele 11:00, vom sta încă o dată la căpătâiul lui Lucian, la Cimitirul Municipal, unde va avea loc slujba de pomenire a șapte ani de când Cerul și-a mai revendicat un înger.

Zâmbetul lui Lucian, omenia și dragostea lui pentru viață sunt amintiri vii în memoria noastră și le vom păstra în suflet mereu!

Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească!

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2011/10/13/actualizare-lucian-gancea-a-decedat/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus