X
Extindere-Shopping-City-Sibiu

Mall-ul nu se va deschide la timp

Redeschiderea mall-ului din Șelimbăr se va amâna, chiar în condițiile în care s-a făcut o programare a deschiderii în trei etape a acestuia. Inițial, s-a planificat deschiderea zonei comerciale de la parter pentru vineri, 7 decembrie, urmând ca o săptămână mai târziu, în 14 decembrie, să se deschidă și zona de cafenele și restaurante de la etaj, susțin surse contactate de Turnul Sfatului. O a treia inaugurare urma să fie făcută de sărbătorile pascale, atunci când se aștepta să se încheie lucrările la cinematograf. ”Este absolut imposibil să se încheie lucrările în acest program. Constructorul este în mare întârziere, însă nu din cauza lui, ci pentru că s-au făcut mai multe modificări la proiectul inițial. Investitorul dorește o maximizare a profitului, astfel încât fiecare spațiu este calculat în detaliu și deși există această programare este imposibil să se și încadreze”, susțin sursele.

Comercianții care au închiriat spații sunt și ei în dificultate pentru că nu au o dată certă pentru deschiderea centrului comercial. ”Conform contractului, noi avem un termen strict pentru amenajarea spațiului nostru, de la data anunțată de proprietar. Însă cum această dată este incertă, noi suntem în situația în care va trebui să menținem angajamente cu echipe de constructori, deși nu știm când se vor apuca de lucru”, spune unul dintre oamenii de afaceri care a închiriat un spațiu în zona restaurantelor.

Lucrări începute în martie

La mai bine de un an de la anunțul inițial la Sibiu Shopping City lucrările au început la 1 martie.

În urma unei investiții de aproximativ 35 de milioane de euro, noul Shopping City Sibiu va ajunge la o suprafață de 90.000 de metri pătrați, ceea ce îl va transforma în cea mai mare și mai modernă destinație de retail din regiune. ”Experiența pe care o doresc clienții Shopping City Sibiu nu se mai rezumă doar la shopping, vizitatorii vor diversitate gastronomică, evenimente culturale și sportive, dar și posibilități de petrecere a timpului liber pentru toate interesele. Plecând de la aceste trenduri, centrul comercial se va extinde cu aproximativ 10.000 de metri pătrați, adăugând și un nou nivel ce va include o zonă reinventată de food court și divertisment, precum și o terasă exterioară ideală pentru petrecerea timpului liber”, au spus reprezentanții Shopping City, la începerea lucrărilor.

Shopping City Sibiu urmează să găzduiască primul cinema multiplex ultramodern din oraș, cu 8 săli dotate cu cele mai noi tehnologii în proiecția de film, unde vizitatorii se vor bucura de vizionarea celor mai recente și populare producții cinematografice.

Noul Shopping City Sibiu va trece și printr-un set de schimbări la nivelul ofertei comerciale, adăugând zeci de noi destinații de retail. La finalul procesului de remodelare, centrul va găzdui aproximativ 180 de branduri, 60% dintre ele fiind locații ancoră atât din segmentul fashion, cât și din ariile de electrocasnice, home&deco și articole sportive. „Încă de la preluarea Shopping City Sibiu în portofoliul NEPI Rockcastle, am început demersurile de optimizare și modernizare, pentru a aduce centrul la cele mai înalte standarde, pe care le întâlnim în toată rețeaua de centre comerciale a grupului. Anul acesta, începem să punem în aplicare aceste planuri și suntem încrezători că această investiție va reinventa peisajul regional de retail, oferindu-le vizitatorilor o destinație modernă și completă de shopping și divertisment” spunea Adina Ciobanu, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

22 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andy CJ

  Inca un mare proiect marca Sibiu! In anul 2018, acest oras umflat in mod artificial din toate punctele de vedere nu are un stadion, un mall cat de cat, un complex de conferinte, o sala polivalenta cat de cat…Sa nu mai vorbim de nivelul universitatii locale…Fudulie si oltenism.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Lola

   Stadion există, e in reparații capitale. Asta e durerea, că nu aveți unde sparge banii? Infrastructura nu? Când rămâi blocat pe calea cisnadiei nu-i durere?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Privesc si ma minunez

   Corect. Totul este la superlativ in Sibiu dar doar pe hartie si in capul unora. Nu au un proiect mare pe care sa-l finalizeze si sa si fie ce trebuie….doar petece si alea intarziate. Rusinos.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   2cents

   Bucurestiul are destule, poate nu ai cautat bine. Unde mai pui ca au si bulevarde cat de cat largi si mai ales metrou. Singurele chestii la care putem incepe sa ne comparam cu Bucurestiul din pacate sunt cele negative.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Shadow

  Eu zic să-l facă de-a lungul Căii Cisnădiei. E cea mai lungă parcare ce-am văzut-o de când mă știu. Sau măcar niste tarabe cu ceva d-ale gurii. Cam flămânzești până ajungi dintr-un capăt în altul.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tanti marioara

  Of! Si de unde mai cumparam cadouri? se apropie luna cadourilor si noi nu avem mall.. Si pe vremea lui Ceausescu primeau marfa la Dumbrava cand incepea luna cadourilor… neocomunistii astia!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eu

  Ați vrut cel mai ieftin de pe piata, ați luat apartamente in cisnădie. Stați in cisnădie așa că votați acolo ce vreți și folosiți școlile și grădinițele de acolo. Nu poți să râzi că iei cu 40000€ și fraierul din Sibiu da 60000€ pe locuite similare și să vrei condiții că el. Din acest motiv se iau la preturile astea. Voi chir mușcați tot ce va promit constructorii….. Tzeapa

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dana

  Autorul articolului, Alin Bratu esti sigur ca ai scris bine “sarbatorile pascale “?Alea sunt de Pasti !Deci ,de Pasti se deschide?Sau pastile cailor ?!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   rosu

   Mai bine nu te oboseai sa scrii.
   1) Mall-ul e in Selimbar.
   2) ”Este absolut imposibil să se încheie lucrările în acest program. Constructorul este în mare întârziere, însă nu din cauza lui, ci pentru că s-au făcut mai multe modificări la proiectul inițial.”
   Chiar daca nu citesti/ nu intelegi nimic, principalul e sa critici.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Locuitor din Brasov

  La Multi Ani!!
  Nu e nimic ca nu aveti un Mall cu adevarat gata la timp, avem noi, in Brasov, asa ca va asteptam!!!
  Nici al nostru nu poate fi numit chiar un Mall, dar e ceva, decat nimic, si se pare ca vom mai avea unul si mai mare: AFI PALACE.
  In concluzie, stiti unde sa veniti la shopping in viitor.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  O mizerie de invenstitie. Uitati-va si voi si faceti diferenta cu alte mall-uri existente deja in strainate,prin Asia si America proiectanti construiesc mall-uri de 2,450,000 metri patrati prin Bangkok Taiwan, Bloomington, Minnesot – Mall of America, Sau uitativa la mall-urile din Tara: CLUJ,TIMISOARA,IASI depasesc toate celelalte cerinte ale altor orase “Mari” din Romania. SIBIU-ul si cu bani europeni n-ar putea sa deschida nimic de amploarea IULIUS MALL. Mie groaza de viitorul Sibiului Am decis sa ma mut cat vad cu ochii din acest oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact