X
copacul vietii

Micile afaceri. Copacul Vieții – am descoperit că am probleme cu ficatul și ce îmi provoacă „ceața mentală”

Cabinetul Copacul Vieții a fost relativ ușor de găsit, fiind în zona centrală a orașului. La intrare am fost întâmpinată de Mirela Lăzărescu, coordonator Nutriție si Dietă, Chef Raw Vegan, care m-a poftit în cabinetul de consultații. Pentru a mă ajuta să înțeleg specificul afacerii, mi-a făcut o consultație de IRIDOLOGIE. Așa am aflat, printr-o fotografie a propriilor ochi, că am un colon încărcat care îmi afectează mai multe zone din creier iar eu resimt acest lucru precum o „ceață mentală”, iar tipologia mea fiind de tip biliar mixt indică o predispoziție la boli de ficat.

După ce au descoperit mai multe modalități de a oferi propriilor corpuri o stare de bine, doi bucureșteni, soț și soție, au decis că este momentul să împărtășească toate aceste terapii cu cei care au mare nevoie de ajutor. Așa s-a născut Copacul Vieții, un cabinet care acceptă la terapie doar persoanele care își doresc să fie sănătoase prin schimbarea stilului de viață și înțelegerea premiselor bolii.

Mirela Lăzărescu s-a mutat în județul Sibiu în primăvara anului 2013.

„Centrul de Dezvoltare Personală Copacul Vieții a început în București, unde deși restaurantul raw-vegan fost cel mai căutat, totuși nu oferea posibilitatea expunerii întregului potențial al Centrului. Așa că centrul s-a mutat în satul Rod, pe coastele domoale ale munților Cindrel. În 2014 am deschis și primul restaurant exclusiv raw-vegan din Sibiu, dar ne-am restrâns activitatea acum doar la catering pentru meniul raw vegan și sucuri întrucât ne ocupă incredibil de mult timp coordonarea și menținerea unui restaurant la standardele dorite de noi. Am adus la Centrul Copacul Vieții Rod o metodă de terapie de succes și recunoscută deja în țările vestice, anume Colonhidroterapia. Două cazuri mai deosebite, doi oameni care au avut mare nevoie de terapiile noastre dar care aveau o mobilitate foarte scăzută și cărora le era foarte greu să vină în Rod, ne-au convins că este nevoie și de acest cabinet aici, la Sibiu”, povestește Mirela.

Atunci când cineva dorește să beneficieze de una din terapiile centrului sau de un pachet complet cu cazare și plan de nutriție, Mirela realizează un consult inițial și poartă o discuție amănunțită cu solicitantul. Unul din primii pași este o procedură care se numește iridologie, de care am beneficiat și eu.

„Ochii îți arată, prin culoarea lor și diferitele marcaje care apar pe ei, în mare parte cam care sunt problemele corpului. Într-un consult inițial se face această procedură care durează foarte puțin și nu doare deloc, pe urmă fiind creat un dosar cu toate informațiile acumulate sau se poartă doar o discuție cu persoana respectivă, în funcție de caz”, explică Mirela.

Cu un mic aparat foto, creat special pentru fotografierea ochilor, este făcută câte o poză fiecărui ochi în parte. În doar câteva secunde, aceste fotografii sunt încărcate într-un program pe calculator, care arată în detaliu marcajele de pe ochi, precum și fiecare zonă a ochiului cărei părți a corpului îi corespunde. Apoi aceste date sunt interpretate de terapeut și puse într-o fișă care conține în plus și recomandări teraputice.

ochi

În urma consultației, am descoperit că ficatul este organul care este cel mai predispus să îmi facă probleme, potrivit Mirelei. De asemenea, din cauza anumitor toxine acumulate în corp, am o „ceață mentala” care se manifestă ca oboseală și o capacitate scăzută de concentrare. Totul poate fi rezolvat foarte ușor, se pare, cu o atenție crescută acordată nutriției și un nivel mai scăzut de stres.

copacul vietii

De la analiza ochilor, la terapiile propriu-zise

Colonhidroterapia este folosită în toate centrele mari naturiste sau unele spitalele din țările vestice, fie ca metodă de tratament, fie în loc de clisma care se face înainte de operație. Nu este o terapie dureroasă, fiind vorba de o senzație de disconfort de doar câteva secunde, arată Mirela.

„Încercăm să le explicăm tuturor celor care vin la noi că indiferent dacă se simt sau nu constipați, acest pas este foarte important – curățarea profundă a colonului permite reechilibrarea rapidă a organismului deoarece permite absorbția nutrienților și eliminarea deșeurilor metabolice. S-a dovedit științific că mare parte din bolile neurologice își au proveniența în dezechilibrele intestinale la nivelul microbiomului. Depunerile stagnante de fecale și mucusul plin de toxine pot afecta în timp nu doar colonul ci întregul organism”

copacul vietii

Modulul plasmatic este o terapie care se axează pe refacerea câmpului electromagnetic al corpului.

„Modulul Plasmatic este o metodă de tratament holistic, ce nu poate fi cuantificată fizic de la o ședință la alta, ci rezultate ce se simt la nivel emoțional. Procedura în sine este simplă și presupune doar șederea timp de 60 minute în interiorul dispozitivului. Acesta întâi va curăța apoi va trece la refacerea câmpului dumneavoastra electomagnetic”

copacul vietii

Informații complete despre terapiile disponibile pot fi accesate pe site-ul afacerii, Copacul Vieții.  Centrul Nutritie Sibiu se află pe strada Constituției nr. 19, iar Centrul de Detoxifiere Copacul Vieții Rod, în care doritorii se pot caza pentru a beneficia de un protocol personalizat și un tratament complet, este momentan închis pentru renovare, însă în primăvara lui 2019 va fi redeschis.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ceata la mal

  V-ati dat seama ? Petele din ochi si “ceata pe creier” se rezolva prin tratarea colonului. Ca doar cand esti constipat, ce pete, iti crapa ochii de durere cand mergi la buda…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Felicitari lor !!!

  La Sibiu avem un reputat medic Iridolog, care a fost discipol al regretatului domn Valeriu Popa, cu rezultate foarte bune.
  Nu interpreteaza un calculator :-).

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  jonyjon

  Pe vremuri rubrica asta prezenta chestii interesante si reale. Acum citim de “terapia” Bowen, de tratamentul cetii de pe creier cu ajutorul clismelor…

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Buna seara “binema”, ati tinut vreodata vreun program complet la noi urmand toate indicatiile acestuia, absolut toate, si n-ati avut rezultatele despre care vi s-a povestit inaintea inceperii terapiei? Daca da, va rugam sa detaliati; daca nu, va rugam s-o faceti si abia apoi sa va exprimati parerea despre noi! Cu aceasta ocazie, va readucem aminte ca programele nu sunt adresate oricui, ele sunt destinate strict celor ce inteleg obligativitatea schimbarii stilului de viata si a tuturor factorilor ce i-au adus in dezechilibru iar “vindecarea” le apartine in totalitate. Programele noastre sunt bine puse la punct avand in spate studii aprofundate si ani de experienta astfel incat, functie de fiecare organism in parte, cea mai mica abatere de la ele poate duce la neobtinerea rezultatelor asteptate. Dupa finalizarea orcarui program, nerespectarea principiilor nutritionale si a cunostintelor pentru un stil de viata sanatos acumulate pe parcursul acestuia, atrage dupa sine imbolnavirea organismului si revenirea cel putin la starea de sanatate initiala. Alegeti schimbarea, alegeti sa fiti sanatosi, va prinde bine!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    jonyjon

    “avand in SPATE studii aproFUNDate” – nici nu se putea altfel, la clisme :)
    Ce scuza simpla pentru faptul ca vindeti ulei de sarpe, “ai avut o mica abatere de la program, la ce te asteptai?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact