Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Un băiat de 15 ani a ajuns la spital cu lovituri la față și la coaste. Nu se știe cum a ajuns în această stare

Un băiat de 15 ani a ajuns la spital cu lovituri la față și la coaste. Nu se știe cum a ajuns în această stare

Jandarmii sibieni și un echipaj SMURD au intervenit pentru a ajuta un băiat de 15 ani, pe Calea Poplăcii, care avea răni la față și la coaste. Deocamdată nu se știe dacă a fost victima unei agresiuni.

Echipajul de jandarmi a fost direcționat de Dispeceratul IPJ Sibiu pe Calea Poplăcii în urma unui apel primit la 112. Întrucât băiatul se plângea că are dureri la nivelul toracelui, jandarmii au solicitat sprijin medical pentru a fi transportat la spital.

„Persoana care îl are sub îngrijire a fost îndrumată de către jandarmi să depună plângere la IPJ Sibiu,  în cazul în care, în urma examinării medicale se va constata ca minorul a fost victima unei agresiuni”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.
Potrivit ISU Sibiu, băiatul de 15 ani a fost transportat la spital cu traumatisme costale și faciale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

nobody like everybody

Acum 5 ani

Pai, daca pustiul era constient nu era mai usor sa fie intrebat " ce-ai patit mai baiete" ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus