X
FOTO express.co.uk

VIDEO Kanye West a dezvăluit întâmplător parola de la iPhone-ul său. O veți ghici din prima

În timpul întâlnirii dintre rapperul Kanye West și președintele american, Donald Trump, primul a dezvăluit, vrând-nevrând, parola de deblocare a ecranului telefonului său.

Ținând cont că rapperul folosește un iPhone, care oferă posibilitatea deblocării ecranului prin intermediul tehnologiei FaceID (când telefonul poate fi deblocat cu ajutorul recunoașterii faciale a proprietarului acestuia), în una din imaginele video de la întâlnirea celor doi se vede cum West introduce codul manual.

O face tastând „000000”. Această combinație Apple o consideră nesigură. Mai mult decât atât, dacă proprietarul iPhone-ului își setează o parolă care conține mai mulți de „0”, atunci gadgetul îl atenționează că aceasta este prea simplă și poate fi ușor identificabilă și recomandă modificarea parolei.

Pe rețelele de socializare parola lui Kanye West a devenit imediat subiect pentru glume:

„Parola telefonului lui Kanye înseamnă suma orelor pe care el le-a petrecut gândindu-se la lucrurile pe care le-a scos pe gură”

„Vă amintiți când Kanye a povestit istoria despre verișorul său care i-a furat lap-topul și noi toți ne întrebam cum el a putut să se logheze fără să-i știe parola? Acum noi știm”

„Pot să garantez ă acum parola lui Kanye este 123456”

Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump joi, la invitația liderului de la Casa Albă, întâlnire numită de The Guardian „cea mai stranie întrevedere dintre politică și muzică de când Nixon l-a găzduit pe Elvis”. West și cu Trump au discutat despre justiția criminală și reformele din domeniul penitenciar.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact