Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

ACTUALIZARE Accident grav la ieșirea din Cristian: un bărbat a avut nevoie de resuscitare

ACTUALIZARE Accident grav la ieșirea din Cristian: un bărbat a avut nevoie de resuscitare

Un bărbat care se afla pe partea carosabilă a DN1 a fost lovit în plin de o mașină condusă de o tânără de 20 de ani.

ACTUALIZARE Reprezentanții Poliției anunță faptul că bărbatul lovit, locuitor al comunei Cristian, a decedat la spital în cursul nopții. Avea 25 de ani, mai arată sursa citată. În altă ordine de idei, la una din postările de pe Facebook referitoare la acest accident, o conducătoare auto arată faptul că și ea a trecut pe lângă respectivul pieton, care stătea pe partea carosabilă.  ”Nu trecea strada, stătea acolo nemișcat cu fața spre Sibiu. Din păcate, imaginea lui in fata ochilor mei, greu va dispărea. Mulțumesc șoferului care circulând din sens opus m-a avertizat cu farurile și așa am putut evita nenorocirea”, este comentariul șoferiței.

Știre inițială. Accidentul a avut loc la câteva minute după ora 22:00, pe sensul de mers către Sibiu, la ieșirea din comuna Cristian. Un bărbat care – potrivit Poliției – circula pe partea carosabilă a fost lovit de o mașină condusă de o tânără de 20 de ani. Echipajul ambulanței care a ajuns la accident a găsit bărbatul în stare de inconștiență, după care a intrat în stop cardio-respirator. Potrivit unei informări a Inspectoratului pentru situații de urgență Sibiu, bărbatul a fost transportat la Spitalul județean în timp ce i se efectuau manevre de resuscitare. Totodată, la spital a fost transportată și o tânără cu mai multe contuzii. Aceasta se afla pe scaunul din dreapta față al autoturismului implicat în accident. Potrivit unor șoferi care au relatat pe Facebook despre accidentul de la Cristian, bărbatul lovit traversa strada.

accident cristian 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

sofer

Acum 5 ani

bravo soferitei care la ocolit si nu a oprit sa avertizeze alti participanti la trafic sau sa anunte politia de obstacolul din drum sau pietonul (beat), inca nu suntem civilizati, nu stim ce sa facem in situatii exceptionale. cred ca au trecut si alti soferi pe langa acel biet om le urez sanatate si noroc data viitoare.
Raspunde

raspandache

Acum 5 ani

*****Sper ca șoferița să treacă repede peste trauma psihică, pentru care n-are nici o vină.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus