Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Hoț prins din întâmplare în centrul orașului Cisnădie

Hoț prins din întâmplare în centrul orașului Cisnădie

Un bărbat care conducea  autoutilitară a fost oprit de polițiști în orașul Cinădie pentru control. Sa dovedit că acesta conducea autovehiculul cu ITP expirat și în plus mai avea doi baloți de paie furați din Tălmaciu.

Infracțiunile au fost depistate luni noaptea, la ora 01,00, în orașul Cisnădie.  Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Cetății de către un localnic în vârstă de 41 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoutilitara are înmatricularea suspendată din cauza expirării valabilității ITP-ului.

„De asemenea, în interiorul autoutilitarei, polițiștii au găsit doi baloți de paie, a câte 200 kg fiecare, despre care șoferul a declarat că i-a sustras în cursul aceleiași nopți dintr-o zonă aflată în extravilanul localității Tălmaciu”, mai anunță IPJ Sibiu.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv furt calificat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus