Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

COMUNICAT DE PRESĂ ”Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu”

COMUNICAT DE PRESĂ ”Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu”

header Anunt-de-presa-Total Dent

COMUNICAT DE PRESĂ

”Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu” COD SMIS: 115465

DATA: 16 OCTOMBRIE 2018

CONSILIUL JUDEȚEAN SIBIU are deosebita onoare de a anunța lansarea proiectului Reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3-Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1-Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a Energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, Inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea: B-clădiri publice.

Obiectivul general al proiectului este sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice din Municipiul Sibiu.

Obiectivul specific al proiectului este creşterea eficienţei energetice în clădirile publice din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu prin reabilitarea termică a 3 pavilioane având o suprafaţă utilă desfăşurată de 21.300,57 mp.

Valoarea totală a proiectului: 50.146.330,86 lei. Data semnării Contractului de Finanțare: 15.03.2018. Perioada de implementare: 76 de luni.

UAT Judeţul Sibiu Str. General Magheru nr. 14, Sibiu, Telefon: 0269 217 733, E-mail: [email protected]

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională  prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro    |     facebook.com/inforegio.ro

bara comunicat de presa

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus