X
WhatsApp Image 2018-10-16 at 08.11.25 (1)

FOTO-În sfârșit vom avea WC public în Parcul Sub Arini. În două luni

Zilele trecute a început amenajarea șantierului pentru construcția primei toalete publice în parcul Sub Arini. Termenul de execuție al lucrărilor înscris pe plăcuța de șantier este de doi ani, dar – din punct de vedere contractual – acesta este, de fapt, de 60 de zile.

Sunt ani de zile de când sibienii, în special mamele cu copii mici, cer municipalității amenajare aunei toalete publice în parc. În primăvara acestui an a fost gata studiul de fezabilitate, conform căruia se estima că valoarea investiției va fi de cel mult 208.000 de lei, cu tot cu TVA.

Cei peste 200.000 de lei vor au fost alocați pentru amenajarea unei toalete cu cinci încăperi. Trei dintre acestea vor fi amenajate ca toalete pentru femei, bărbați și, respectiv, persoane cu dizabilități. O a patra încăpere va fi folosită ca spațiu tehnic, iar cea de-a cincea ca spațiu pentru personalul de pază și curățenie.

WhatsApp Image 2018-10-16 at 08.11.24 (1)

Săptămâna trecută a fost împrejmuită zona unde urmează a fi construită toaleta, în vecinătatea zonei de fitness și lângă terenurile de fotbal amenajate acum câțiva ani. Conform plăcuței informative, de construcție se ocupă firma Corect Instal SRL, iar data finalizării construcției este estimată a fi 8 octombrie 2020. “Termenul din contractul încheiat cu firma constructoare este de 60 de zile“, explică reprezentanții municipalității sibiene.

În paralel, Primăria  are în plan și construcția unei “Căsuțe a bebelușului”, tot în parcul Sub Arini. Valoarea acestei investiții este estimată la 58.000 de lei, viitoarea căsuță urmând a avea două încăperi: una pentru schimbat scutecele bebelușilor și alăptatul acestora și o încăpere dotată cu chiuvetă și toaletă.

WhatsApp Image 2018-10-16 at 08.11.25 (3) WhatsApp Image 2018-10-16 at 08.11.25 (2) WhatsApp Image 2018-10-16 at 08.11.24

Citește și:

FOTO – Cum arată toaletele publice din parcul Sub Arini. Câte amenzi a dat Poliția Locală?

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   uronat gold

   Budy-bar… In acea veche toaleta cae e acum bar m-am usurat si eu… pe vremea comunistilor.. Hmmm… acum imi dau seama ca vechii comunisti nu erau chiar asa de prosti daca au stiut sa aca toaleta in parc..

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  coniac-canoe

  A fost budă publică civilizată în Subarini pe vremea lui Ceaușescu, da’ „rivoluția” lu’ Pește a transformat-o în cârciumă!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nobody like everybody

  Ce chestie, eu n-am simtit pana acum lipsa unei toaleta in Parc. ..ma duceam in boschetI si ma usuram voiniceste…..
  Glumesc ( pe jumatate…..m-Am mai dus si in tufe…..)
  Mi a placut chestia cu Studiu de fezabilitate…….adica exista posibilitatea sa nu fie aprobata investitia pe motiv ca nu se impune cu celeritate sau nu e de impact obstesc.
  …tare !

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nicu

  veorica de la primaria sibiu este invatata sa faca pipi in tufe ca la medias asa ca ce ne trebue buda sunt copaci situfe .asta trebuia de mult doamna primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact