Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

ACTUALIZARE. Accident pe Dealul Dăii. S-a reluat circulația

ACTUALIZARE. Accident pe Dealul Dăii. S-a reluat circulația

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident produs în această dimineață pe Dealul Dăii, în zona Bavaria.

Actualizare 10:30. Șoferul care a provocat accidentul rutier este un bărbat de 51 de ani. Cele trei victime sunt șoferul vinovat, precum și șoferul și pasagera din a doua mașină lovită, în vârstă de 48, respectiv 15 ani. Toți trei sunt sibieni.

Circulația a fost reluată în condiții normale în jurul orei 9:30.

Actualizare 8:25. Din primele cercetări, cauza accidentului este viteza neadaptată. Un șofer care circula spre Agnita, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse regulamentar din sens opus, anunță Poliția Sibiu.

Doi bărbați și o fetiță în vârstă de 15 ani au fost preluați de SMURD și ambulanța SAJ.

dealul daii accident dealul daii (3) accident dealul daii (2) accident dealul daii (1) accident dealul daii (5) accident dealul daii (4)

Știre inițială. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și unul de descarcerare ISU Sibiu, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Ar fi vorba despre două victime conștiente.

Potrivit primelor informații trasmise de Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu, traficul este blocat total în zona Bavaria.

Știre în actualizare. 

 

Foto: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Nicolae Tarcea

Acum 5 ani

Persoanele care sunt victime ale unor accidente rutiere au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine fara implicarea directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269/252724
Raspunde

NELU

Acum 5 ani

DRUMUL SIBIU AGNITA CU TOATE CA NU E F AGLOMERAT E TOTUSI PERICULOS DEOARECE SANT TOT FELUL DE ANIMALE NESUPRAVEGHEATA CARE ITI TAIE CALEA CAND NU TE ASTEPTI BA ITI SARE O OAIE BA UN CAINE SI CHIAR DACA NU AI VITEZA TE TREZESTI CU MASINA FOARTE AVARIATA SI CINE TE DESPAGUBESTE . .AR TREBUI MAI MULTE CONTROALE DE POLITIE SI AVERTIZATI SI AMENDATI CEI IN CAUZA
Raspunde

Ioana

Acum 5 ani

Buna ziua! Oare cand se vor lua masuri legate de acest drum? Politia ar trebui sa fie cat mai des prezenta pe acest traseu. E o adevarata aventura sa mergi pe drumul Sibiu-Agnita. Fac naveta zilnic si stiu ce vorbesc. Majoritatea soferilor “taie curbele” si te trezesti cu ei pe jumatate din banda ta si nu ai cum sa ii eviti. Cat de “in dreapta” poti sa te duci...? Intri in rigola care e foarte adanca. Nu mai spun de viteza cu care se merge...., de bietele animale care sunt zilnic calcate si intinse pe asfalt. Drumul asta este “un drum al groazei”. Distribuitorii de marfa merg cu o viteza mult peste cea legala. La fel conduc si cei care lucreaza la firmele din zona Nocrich, Marpod etc. Trebuie luate masuri pentru ca se pare ca numai Dumnezeu ne mai pazeste cand plecam la acest drum. Sa faca ceva cei de la controlul in trafic! Sa monteze camere cu radare.... Sa faca ceva! Poate aude sau citeste cineva! Nu se mai poate asa! Ne riscam viata zilnic din cauza unor inconstienti.
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Aveti putina rabdare, ca azi-maine se da drumu` la Mocanita.
Raspunde

Slayer1971

Acum 5 ani

@Ioana..subscriu la cuvintele tale! Pana sa nu se mute o mare fabrica in Agnita, traficul era mai fluent. Prindeam pana la Sibiu vreo 15 masini pana in Daia..dar asta a fost demult! Ca navetist..iti pot spune ca totul s-a agravat de 1 an de cand s-au inmatriculat o "caruta" de masini trecute prin RAR ca prin "branza". Iti dau un sfat de sofer cu peste 500000 km! Baga-te pe contrasens inainte de o curba la dreapta, (daca-ti cunosti bine masina si ai piciorul pregatit de franare, acceleratie) maresti raza vizuala intre tine si dobitocul care taie curba! Are timp sa franeze! Daca nu e dobitoc ca ala cu MCV-ul de azi! PS: Am 11 ani de naveata asta si stiu fiecare groapa si curba. Nu mai spun cate cauciucuri mi-am rupt in 2 ani in timpul "reabilitarii" drumului! Cat de "handicapat" poti sa fi sa faci 2 subtraversari" pe Dealul Daii si sa inalti asfaltul cu 10 cm! :) Iar eu o sa fiu de acord cu vaca pe drum, ma rog, ciurda, cand o sa plateasaca crescatorul de vaci,..rovigneta!
Raspunde

Porfir Radauteanu

Acum 5 ani

Sa te prind eu ca tai curba in fata mea, pe banda mea, ca numai de-al dracului intru in tine accelerand, poate scapa lumea de un handicapat profesionist ca tine.
Raspunde

Daniel

Acum 4 ani

Nu au pierdut controlul volanului din cauza vitezei,sunt ei kamikaze eu merg zilnic pe acel drum taie curbele fara sa le pese nici atunci cand vad ca vine masina din fata.La fiecare curba stau cu degetul pe butonul claxonului,nu face nimeni nimic in privința asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus