Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Dat afară de Hermannstadt, Pelici și-a găsit echipă

Dat afară de Hermannstadt, Pelici și-a găsit echipă

Demis la începutul lunii de la FC Hermannstadt, antrenorul Alexandru Pelici şi-a găsit repede echipă. Fostul antrenor al sibienilor o va pregăti pe Ripensia Timişoara, din Liga a II-a. Antrenorul în vârstă de 44 de ani a semnat cu gruparea roş-galbenă o înţelegere pe un an şi jumătate. Contractul va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2019 şi va expira în vara anului 2020, anunță telekimsport.ro. Pentru timişoreanul Alexandru Pelici este prima experienţă de antrenor în oraşul natal.

În cariera sa, a pregătit echipe precum Unirea Alba Iulia, CSM Reşiţa, Forex Braşov, Arieşul Turda, Voinţa Sibiu, FCM Târgu Mureş, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor, FC Braşov, CS Mioveni şi FC Hermannstadt, echipă de care s-a despărţit de curând.

În vârstă de 44 de ani, Pelici a promovat în vară cu Hermannstadt, alături de care a disputat finala Cupei României (pierdută în faţa Universităţii Craiova), dar, după 11 etape, scurse din acest sezon, echipa este pe locul 13, penultimul, cu opt puncte, din două victorii şi două rezultate de egalitate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Tristete

Acum 5 ani

Banatean serios si de nadejde bun pdagog si prieten cu muncitori din echipa drasdic la abateri dar iertator ca un parinte intr o familie ....Bravo d le Pelici si succes in orasul natal la noua echipa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus