X
WhatsApp Image 2018-10-17 at 16.21.30

FOTO-Încă un urs omorât pe autostrada Sibiu-Sebeș. Al treilea

Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov anunță că încă un urs a fost omorât pe autostrada A1, al treilea în ultimele luni.

Din primele informații se pare că ursul a escaladat gardul de protecție și a ajuns pe carosabil unde a fost lovit în plin de un TIR, după care a ricoșat într-o mașină mică. Evenimentul a avut loc în jurul orei 06:00 dimineața, în apropiere de ieșirea de pe centura ocolitoare a Sibiului spre Cristian, pe sensul de mers Sebeș- Sibiu al autostrăzii.

Reprezentanții DRDP spun că au identificat cu exactitate locul pe unde ursul a escaladat gardul înalt de 1,5 metri.

”În zonă este o pădure dar bănuiala este că ar fi venit din de la groapa de gunoi din apropiere. La nici 50 metri de locul incidentului există o subtraversare, un ecoduct pentru animale, dar din păcate ursul a ales să nu treacă pe acolo”, au anunțat reprezentanții DRDP Brașov.

Acesta este cel de-al treilea urs omorât de mașină pe autostrada A1 în ultimele luni, alte două animale fiind ucise la finalul verii. În urma acelor incidente autoritățile au instalat peste 2000 de metri de gard nou de protecție și urmează să mai monteze încă 2000 de metri de gard.

WhatsApp Image 2018-10-17 at 16.21.33 WhatsApp Image 2018-10-17 at 16.21.26 WhatsApp Image 2018-10-17 at 16.21.23

Citește și:

Degeaba garduri de protecție! Un urs a intrat pe autostradă unde a fost omorât

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact