X
Jifa cartierul veteranilor (6)

Cu ce s-a ales proprietarul depozitului Jifa după incendiu

Din depozitul cu substanțe și deșeuri periculoase Jifa, cuprins de flăcări vineri noaptea, nu a rămas aproape nimic. Pompierii au reușit să salveze o parte a zonei de birouri, dar și zona de depozitare din curtea firmei.

Potrivit operatorului economic, care a transmis informațiile actualizate de la fața locului către ISU Sibiu ca urmare a întocmirii procesului-verbal de intervenție, aproximativ 500 de tone de deșeuri au fost arse, iar mai multe camioane și alte obiecte de uz administrativ au fost afectate.

Cauza incendiului: primele concluzii. Amendă de 5.000 de lei

Astfel, potrivit informațiilor transmise de ISU Sibiu, pompierii au reușit să salveze zona de birouri a firmei, deteriorată pe o suprafață de aproximativ 300 mp din cauza fumului degajat; zona de depozitare din curte de aproximativ 2000 mp și un buldoexcavator.

În același timp, din zona de depozitare au fost distruse o construcție zidărie cu stâlpi și planșee din beton armat, precum și au ars aproximativ 500 de tone de deșeuri de ulei, emulsii, ambalaje contaminate, plastic și metal, vopseluri, nisip de sablare. „De asemenea, au fost afectate un stivuitor, două camioane și o cisternă goală, o centrală termică, server, calculator etc.”, a adăugat Cristina Criveanu, purtătoarea de cuvânt a instituției.

„În oraș e un miros puternic de la substanțele chimice arse. E sigur?” Cum răspunde Direcția sănătate

ISU Sibiu a ținut să accentueze faptul că „un aspect foarte important este faptul că incendiul nu s-a extins și a fost asigurată siguranța vecinătăților și salvarea pe cât posibil a bunurilor”.

Menționăm că în urma incendiului IPJ Sibiu a anunțat că în cauză „s-a deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Ridichie Iglesias

      E mai usor sa rezolvi problemele asa si mai ieftin. Mai ales ga gardienii de mediu,cine o ma fi si aia sint pe linga in tot ce fac. Iar aia de la isu sint preocupati de altceva.Probabil fac zacusca si pun muraturi pentru iarna. Servicii publice de nota 10 cu oameni super competenti in conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact