Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dosar penal în urma incendiului de vineri noaptea

Dosar penal în urma incendiului de vineri noaptea

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a deschis un dosar penal în urma incendiului care a izbucnit vineri noaptea la depozitul Jifa din Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, în sprijinul echipajelor ISU care au acționat aseară pentru stingerea incendiului, au fost prezenți zece polițiști din cadrul structurilor de ordine publică și poliție rutieră, coordonați la fața locului de către șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea.

„În cauză s-a deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă. La cercetări participă politiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului Criminalistic”, a transmis Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a IPJ SIbiu.

Welter a adăugat că oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului. Alte detalii nu au fost oferite.

CITIȚI ȘI: ISU Sibiu: Au ars tone de substanțe periculoase. Sibienii nu sunt în pericol

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Sibian

Acum 5 ani

Băi tampitilor ! Ați poluat un oraș întreg ! Nenorocitilor ! Iresponsabililor ! Cretini fără minte și fără cap ! Jeguri de 2 bani ! Nebunilor ! Așa vă trebuie ! Să vă uitați în actionariatul firmei să vedeți cine sunt acționarii ! Nebunilor ! La Nr. 3 cu voi ! Orașul ăsta oricum este poluat în proporție de 90% de locuitorii orașului și nu numai care s-au "născut" în mașină !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus