X
fc hermannstadt

FC Hermannstadt – Astra Giurgiu 0 – 2. Prima înfrângere cu Miriuță

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a pierdut partida desfășurată ”acasă”, la Tg. Mureș, scor 0 la 2 cu Astra Giurgiu, în etapa a 12-a a Ligii I.

Primul meci cu noul antrenor și noul staff tehnic nu a adus prea mai schimbări pentru echipa Sibiului față de era Pelici: Aceleași mingi lungi pe vârfuri, același joc pe contraatac și același ghinion. Echipa noastră a reușit să-și creeze câteva ocazii de a marca, însă portarul giurgiuvenilor a arătat mare calitate.

Golurile au fost marcate de Llullaku – min. 60, din penalty, și Erico – min. 74, după un corner.

Cu doar o etapă înainte de sfârșitul turului de campionat, FC Hermannstadt este pe ultimul loc în Liga I, are cel mai slab atac din campionat și pare pedepsită să joace numai în deplasare.

FC Hermannstadt: Căbuz (4) – Company (5), Mijuskovic (4), Dandea (5), Pamfile (3) – Antonov (5), Dâlbea (4), Curtean (4), Petrescu (5), Tsoumou (3), Nkololo (4).

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vivi Dragan

  Cand te gandesti ca Lazar acum un an nu mai avea echipa si se antrena cu Sibiul iar aceasta echipa joaca cu Cabuz te intrebi de ce nu ai un pic de noroc.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Funny

  Cand te gandesti Vivi Dragan ca lucrezi intr-o primarie plina de incompetenți. Primarid care nu e in stare de 30 de ani sa faca un stadion sau o sala de sport sau….un teatru acolo….

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  me

  ,, Prima infrangere cu Miriuta” din pacate nu si ultima. Nu ai cu cine, dintr-o echipa de 11 poti linistit sa schimbi 9-10 dintre ei, daca ai cu cine.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vivi Dragan pentru Funny

  Pentru informarea corecta eu nu mai lucrez in primarie de exact doi ani.In rest aceasta primarie care nu este in stare sa faca un stadion asigura de vreo 3 ani cam 80% din bugetul clubului.In rest multa bafta ca este nevoie.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Funny

  Al dracului management administrativ. Tragico- comic. Aceasta primarie e cea care asigura 80% din bugetul unui club care joaca la tg mures si care o sa pice, fiindca aici nu se poate contrui un stadion. Deci….care e rostul banilor alora?? Asigura 80/ 90 % din bugetele unor festivități culturale….dar nu se poate face un teatru…..sau o sala de spectacole.
  Finanteaza tone de evenimente sportive dar nu are O sala de sport…sau UN bazin. Continui? Lista cu “aventurile administrative” din primaria Sibiu dupa 2008 e foarte lunga ….si plina de penibilitati

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact