Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

A murit Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci

În această dimineață, legendarul jucătorul al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Fostul fotbalist avea 62 de ani. Potrivit Gazeta de Sud, Balaci fusese internat în stare gravă la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute. "Mi-a zis un prieten. Am vorbit la Craiova, cu prietenii noștri, care îi țineau lumânarea. Parcă suntem blestemați! Nu știu nimic", a declarat Sorin Cârțu la TV Digi Sport, care a izbucnit în plâns în direct.

Supranumit "Minunea Blondă", Ilie Balaci s-a născut pe 13 septembrie 1956. A jucat 347 de meciuri, pentru 3 echipe: Universitatea Craiova, FC Olt și Dinamo București. A marcat de 76 de ori pentru Știința, 7 pentru FC Olt și unul pentru Dinamo.

Ilie Balaci s-a născut pe 13 septembrie 1956, la Bistreț, a debutat la 16 ani, 11 luni și 5 zile în Liga 1. A evoluat de-a lungul carierei la Universitatea Craiova, FC Olt și Dinamo. A marcat 84 de goluri în 347 de meciuri în Liga 1.

Ca antrenor, Balaci a fost la Pandurii, Drobeta Turnu-Severin, Club Africain, Olympique Clasabanca, Al Shabab, Al Nassr, Al Hilal, U Craiova, Al Ain, Al Hilal, Al Sadd, Al Ahli, Al Arabi, Kazma, Raja Casablanca, Al Nahda, Al Hilal Omdurman și Al Suwaiq. A câștigat 21 de trofee în Africa și Asia, cel mai important fiind Cupa Campionilor Africii.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

???

Acum 5 ani

Ce e cu titlul ala?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus