X
ciolos

Cioloș despre fuziunea cu USR: Nu se pune problema

Ideea unei fuziuni între USR și Mișcarea România Împreună a fost negată de liderul MRÎ, Dacian Cioloș. “Este exclusă o fuziune cu USR. Nu se pune problema. Sunt două partide care au multe puncte în comun dar cred că sunt şi complementare din anumite puncte de vedere. Noi avem şi o parte de electorat diferită la care ne adresăm. Partidul nostru pare să aibă priză în mediul rural, pe care vrem să o cultivăm”, a declarat Cioloș într-o intervenție în direct, în această seară, la postul de televiziune Româna TV.

Referitor la întâlnirea pe care a avut-o în aceste zile cu președintele USR, Dan Barna, Cioloș spune că astfel de lucruri sunt normale. ”Întâlniri de acest gen noi avem frecvent. A fost o întâlnire amicală. Eu mă văd frecvent cu domnul Barna, avem întâlniri la nivelul USR şi al Mişcării România Împreună. Avem proiecte comune, deci nu a fost o întâlnire ieşită din comun. Facem astfel de întâlniri la vedere, nu avem nimic de ascuns. Am discutat mai multe subiecte, inclusiv posibilităţi de colaborare pe viitor, dar nu am luat nicio decizie”, a mai spus Cioloș.

Fostul premier i-a făcut și o evaluare, în câteva fraze președintelui Klaus Iohannis, pentru primii patru ani de mandat. “Domnul Iohannis a încercat să facă atât cât a putut din poziţia de preşedinte cu perioade relativ scurte în care a avut o colaborare bună cu Guvernul, la fel cu o perioadă scurtă în care a avut o colaborare bună cu majoritatea din Parlament. În aceste condiţii, din păcate, domnul preşedinte a fost pus să facă mai mult opoziţie”, a mai spus Dacian Cioloș.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    dancp2

    stiu ca se scrie csolos ca ii de etnie maghiara din zona zalau,si julien ca-i francez /cetatean/si junkerist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact