Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O femeie din Sibiu și un bărbat din Dolj, răniți lângă Aeroport

O femeie din Sibiu și un bărbat din Dolj, răniți lângă Aeroport

Un șofer a pierdut controlul direcției în timp ce se deplasa pe șoseaua Alba Iulia dinspre Aeroport spre centrul orașului. Acesta a lovit o mașină parcată care, la rândul ei, a ricoșat în doi pietoni aflați în preajmă.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu transmite că accidentul a avut  loc în zona Aeroportului Sibiu. „Un șofer de 61 de ani, sibian, în timp ce conducea un autoturusm spre centru, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat un autoturism parcat regulamentar pe partea dreapta, pe care l-a proiectat peste doi pietoni”, a anunțat Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a instituției.

Cele două persoane sunt rănite - este vorba despre o femeie de 50 din Sibiu și un bărbat de 54 din Dolj, ambii aflați lângă mașina parcată. Ambii au fost transportați la spital.

Incidentul nu a creat probleme de trafic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus