X
44586027_725205987833894_8871218378241474560_n

SRI-iștii între ei. ”S-a trezit să mă amenințe cu pușcăria”

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a scris astăzi pe blogul său că a fost amenințat pe Facebook de fostul șef al SRI Sibiu, Valentin Giupană. ”Giupanel 007” este titlul textului în care fostul SRI-ist îi face un portret unui alt fost SRI-ist. ”Bună dimineața, dragi prieteni! Să ne mai descrețim frunțile cu un colonel SRI agramat. Ieri, în loc de poze cu pisici, un fost șef al secției SRI Sibiu s-a trezit să mă amenințe cu pușcăria într-un comentariu pe pagina mea de Facebook. Inteligent. Așa e când ai bube în cap, te scarpini; îl găsiți ușor pe net pe tovarășul Giupana. Am descoperit că tovarășul SRI-ist Valentin Giupana (era subiect de bancuri fără de sfârșit pe când lucram în SRI) surpriză, când e treaz, e prieten pe Facebook cu Dumbravă, Cioloș, Iohannis și cu… Eduard Kovesi.

Coincidență. Să îi urăm cu toții într-un glas: “Bună dimineața, te îmbrățișăm și te pupăm cu drag!”. Pun pozele ca să vă distrați. O săptămână minunată”, a scris Dragomir, postând fotografii cu fostul șef al SRI Sibiu, dar și un ”printscreen” cu amenințările postate de acesta pe Facebook.

Giupană a fost schimbat din funcţia de director al SRI Sibiu, după ce acesta a fugit de la un accident auto pe care l-a provocat. Valentin Giupană a fost numit atunci în funcția de director adjunct al SRI Alba.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Anonymus

    “… un ”printscreen” după amenințările postate de acesta pe Facebook.” dupa gardurile vii :) sunt cei care nu se stiu exprima corect domnule Bratu. Mai puneti mana pe o carte de gramatica ca nu strica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact