X
Galerie CSU

BC CSU Sibiu vs. SCM Timișoara „Cred că vom avea șanse să obținem Victoria”

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi împotriva celor de la SCM Timișoara. Meciul se va disputa de la ora 18:00, la Sala Transilvania, iar ultimele bilete pot fi cumpărate direct de la caserie, înainte cu o oră de startul partidei.

Oaspeții au avut un start de sezon dificil și au pierdut toate meciurile din primele trei etape. Chiar și așa, misiunea echipei sibiene nu va fi una ușoară, spune Dan Fleșeriu.

„Noi venim după o înfrângere, după un meci extrem de slab al nostru la Craiova și lucrul acesta trebuie să îl schimbăm, în primul rând. Trebuie să jucăm cu mai multă ambiție și dăruire, de la începutul meciului, și să punem multă presiune pe jucătorii de la Timișoara, încă de la startul partidei. Ca și toate celelalte echipe din prima grupă valorică, Timișoara si-a format un grup solid. Încă nu au reușit să câștige, dar au reușit să dea destul de multe puncte și în ultimele două etape. Noi vom încerca să îi limităm iar dacă vom reuși să îi ținem sub 70 de puncte, cred că vom avea șanse să obținem victoria, de această dată”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Ultimele bilete pentru această partidă se vor pune în vânzare la caseria Sălii Transilvania, începând cu ora 17:00. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact