Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Austriecii vor introduce trenuri directe între Cluj și Viena

Austriecii vor introduce trenuri directe între Cluj și Viena

Compania feroviară națională austriacă OBB va introduce din decembrie un tren care va face legătura între Cluj și Viena, via Oradea și Budapesta. OBB este una dintre cele mai respectate companii feroviare europene, anul acesta urmând să transporte în total un număr record de 250 milioane călători, de peste patru ori mai mult decât CFR.

Trenul se va numi Transilvania, va avea doar vagoane ale OBB și va circula începând cu 9 decembrie când intră în vigoare noul Mers al Trenurilor, scrie Hotnews. Acum, cei care vor să ajungă de la Cluj la Viena cu trenul au în prezent cea mai rapidă opțiune să schimbe la Budapesta.

Noul tren va pleca la 10.42 din Viena (ora locală), va ajunge la 19.44 în Oradea și la 22.25 la Cluj. De la Cluj trenul pleacă la 7.40 și sosirea la Viena este programată pentru 17.21. Trenul are planificate 23 de opriri.

image-2018-10-26-22779713-0-cluj-viena

foto

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mădălina Achimescu

Acum 5 ani

Nu mulțumim! Sa ii lase pe frații noștri ardeleni in pace! Ne-au furat si ne fura destul austriecii! România centenara nu are nevoie de asupritori!
Raspunde

TiTi

Acum 5 ani

mai dobitoc nu merge
Raspunde

Tepes

Acum 5 ani

"Neste" preturi pentru bilete nu dati? Ce-i mai important nu are importanta pentru "Turnul Minciunilor" ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus