X
Alde sibiu

Gabriel Florea, președintele ALDE Sibiu: Tăriceanu nu s-a referit la capacitatea organizatorică a Guvernului

Președintele ALDE Sibiu, Gabriel Florea, susține că declarația de ieri a președintelui partidului, Călin Popescu Tăriceanu, trebuie interpretată în nota corectă, nu ca un atac la adresa guvernului. ”Postarea președintelui Tăriceanu face referire la contextul în care se regăsește România astăzi din punct de vedere al războiului politic. Este un avertisment care vine către oamenii politici, mesajul președintelui Tăriceanu transmite un apel la colaborarea tuturor partidelor politice și încetarea conflictelor care dezbina societatea. Nu s-a făcut nici o clipa referire la capacitatea organizatorică a Guvernului, ci la climatul politic neadecvat pentru preluarea Președinției Consiliului UE”, susține Florea.

Tăriceanu a făcut ieri un apel la toate forțele politice să cadă la un consens cu privire la susținerea statului de drept, altfel, România fiind în imposibilitatea de a prelua anul viitor președinția Consiliului European. ”În condițiile războiului politic total din aceste luni, România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE”, afirmă Călin Popescu Tăriceanu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Domnule Gabriel Florea,
  Nu va cunosc si nici nu vreau sa va cunosc vreodata!Un individ(oricare ar fi el-chiar si cazut din luna!) care crede si sustine “capacitatea organizatorica”a actualului guvern al Romaniei nu merita bagat in seama de nimeni!Nu va dati seama ca sunteti in afara tuturor problemelor?Oare toti din ALDE sunt la fel?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  tantiaglaia

  degeaba gandu-ti recita floare alba de cireș, iar limba-ti paralizată in cosciug de lemn umple urechea auditoriului cu trimiteri la farisei și mama centuristelor; e prea mare diferență iar zicala romanului : o-ntorsasi că la Buzău, e joc de glezne sub genunchiul broaștei. Doar nu credeți că voi cu 5% ați dat capacitatea guvernului; mai degrabă, căile Domnului rămân necunoscute….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact