Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Iohannis a fost externat. E apt să-și exercite funcția

Iohannis a fost externat. E apt să-și exercite funcția

Preşedintele Klaus Ioahnnis a fost externat vineri dimineață de la Spitalul Militar Central, acolo unde miercuri a fost operat la urmărul stâng. Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, citat de Digi24.ro, şeful statului este apt să-şi exercite funcţia.

Preşedinţia anunţa joi seară că în cursul zile Klaus Iohannis a fost internat a Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru o intervenţie chirurgicală la umărul stâng şi că intervenţia s-a desfăşurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. „Preşedintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”, preciza Administraţia prezidenţială într-un comunicat.

Ulterior, spitalul a venit cu date suplimentare, conform cărora Iohannis a supus unei intervenţii minim invazive artroscopice la umărul stâng, că intervenţia a decurs fără probleme. „Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical”, au transmis reprezentanţii unităţii medicale. Potrivit acestora, anterior, preşedintele a fost supus aceleaşi proceduri minim invazive artroscopice şi pentru tratamentul afecţiunilor suferite la nivelul articulaţiei umărului drept.

În 26 aprilie 2016, preşedintele a fost operat la umărul drept.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dumi

Acum 5 ani

Pfuuu ce bine...m-am linistit! Maine, poimane incepe sezonul de schi in Austria, Franta si alte meleguri si mister trebuie sa fie apt, plus a vin o serie da targuri de sarbatori prin diferite capitale... si na, tebuie vizitate, ca doar avem tot ce trebuie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus