X
Trif PSD (27)

Trif, pe lista remaniaților din Guvernul Dăncilă

Digi24.ro spune, citând surse din PSD, că ministrul Turismului, Bogdan Trif, se află pe lista cu cei 10 membri ai guvernului care ar urma să fie remaniați. Conform programului anunțat de PSD,  premierul Viorica Dăncilă ar trebui să termine astăzi evaluarea miniştrilor şi să aibă o discuţie cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Comitextul Executiv Național (CExN) al PSD urmează să fie amânat, semn că negocierile nu s-au încheiat.

Stabilit pentru miercuri, CExN-ul ar urma să aibă loc fie în weekend, fie la o dată ulterioară. Aici urma să se decidă care sunt miniștrii care pleacă în urma a două analize: o evaluare făcută de premier și o alta făcută la PSD. Din informațiile Digi24 de la această oră, zece miniștri ar urma să fie remaniați.

Printre aceștia se numără doi vicepremieri: Paul Stănescu – portofoliul Dezvoltării ar urma să fie preluat de Olguța Vasilescu, care va fi înlocuită la Ministerul Muncii de Rovana Plumb. De asemenea, Niculae Bădălău ar urma să revină în funcția de vicepremier, în locul lui Viorel Ștefan. Acesta din urmă ar urma să preia Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Miniștrilor care ar urma să plece li se reproșează că nu știu să comunice și că nu știu să gestioneze ministerul, adică să îi coordoneze pe funcționarii publici.

Trif: ”Noi am fost puşi acolo să fim în slujba ţării”

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat săptămâna trecută că nu i se pare o tragedie pierderea funcţiei în guvern, în eventualitatea în care ar fi remaniat. “Toţi miniştri sunt evaluaţi. Premierul o să facă o analiză şi, bineînţeles, că orice ministru, dacă nu şi-a îndeplinit măsura din programul de guvernare, o să fie remaniat. O să lăsăm locul altuia, care probabil o să vină şi o să facă mai mult. Nu văd ca pe o tragedie pierderea unei funcţii de ministru. Noi am fost puşi acolo să fim în slujba ţării. Cât timp dăm randament maxim, stăm pe acea funcţie, când nu, să lăsăm locul altuia. Este foarte simplu”, a spus ministrul Turismului, într-o conferință de presă desfășurată la Sibiu.

Despre demiterea lui Trif din funcția de ministru al Turismului a scris site-ul G4media.ro în luna iulie și Antena3.ro în luna septembrie.

Lista miniștrilor remaniabili din Guvernul Dăncilă:

Paul Stănescu – vice-priministru și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice;

Viorel Ștefan – vice-priministru;

Tudorel Toader – ministrul Justiției;

Dănuț Andrușcă – ministrul Economiei;

Lucian Șova – ministrul Transporturilor;

George Ivașcu – ministrul Culturii și Identității Naționale;

Ioana Bran – ministrul Tineretului și Sportului;

Bogdan Trif – ministrul Tursimului;

Natalia Intotero – ministrul pentru Românii de Pretutindeni;

Mihai Fifor – ministrul Apărării Naționale.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  bogdanel, nu esti remaniat pentru ca “dai randament maxim” ci pentru ca…surpriza… “nu dai randament”.
  singurul tau randament este la latrat la luna, la tone de comunicate la hectar si, pentru cunoscatori, la scos scobitori din broasca usii.
  randamanet maxim, ha, auzi la el!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Nu se poate , bogdanel este remaniat?!! Dupa ce am vazut zilele trecute lista aia cu n’spe marete realizari din timpul mandatului? Livache asta e asa de nerecunoscator pt. toate limbile primite!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Albastru

  Noi am fost pusi in slujba tarii? Care -i personajul colectiv? Toti ministrii sunt reprezentati la gramada sau toata familia tovarasilor “sunt pusi in slujb a tarii”?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  L

  Remanierea sa se faca la Puscarie cu toti acesti mizerabili in frunte cu ceilalti membrii ai Guvernului plus Sefii lor directi Dragnea&Tariceanu.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Eugenia Glogovetan

  Sa ne cinstim valorile! Domnul Trif va fi presedintele Romaniei! Asta dupa cateva mandate ca primar al Sibiului, in care va face acest oras un exemplu de dezvoltare in Europa!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Surse

  Probabil s -a aflat ca va fi chemat zilele următoare la DNA pentru trafic de influența și Livache vrea sa se descotorosească de dumnealui!😖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact