X
dacia 1300

Un român cu Dacia 1300 de epocă, oprit de poliția din New York. „Mai era puțin și făceam schimb”

Un român stabilit în New York a avut ce povesti după weekend-ul care tocmai a trecut. Ieșit la plimbare cu o Dacia 1300 de epocă, bărbatul s-a trezit tras pe dreapta de autorități. Se pare că polițistul voia doar să-i admire mașina. 

Românul a postat o fotografie pe pagina personală de facebook, în care apar atât mașina sa cât și cea a polițistului care l-a oprit, relatează hotnews.

Întrebat de mai multe cunoștințe ce s-a întâmplat, românul a povestit că polițistul era impresionat de mașină. „Mai era puțin și făceam schimb”, a glumit acesta.

„Era un italian, a zis că vedea mereu dacii când era copil si m-a întrebat cum de am adus-o aici. Am stat cu el vreo 15 min de vorbă, i-am arătat mașina, mai era puțin și făceam schimb”

dacia 1300

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    gogu

    Uite, o persoana care apreciaza ceva romanesc! Noi nu avem decat dispret pt. tot ce-i romanesc, ma mancam intre noi si acordam mai multa incredere si stima strainilor decat conationalilor nostri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact