Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Beat criță, un bărbat a fost prins cu ajutorul șoferilor. Conducea haotic un microbuz | VIDEO

Beat criță, un bărbat a fost prins cu ajutorul șoferilor. Conducea haotic un microbuz | VIDEO

Un șofer de 38 de ani a fost arestat după ce polițiștii au descoperit că se urcase la volan, deși avea o concentrație de 1,61 alcool pur în aerul expirat. Practic, mai avea puțin și intra în comă alcoolică. Șoferii au fost cei care l-au raportat la poliție, după ce l-au văzut conducând haotic în zona Veștem.

Bărbatul a fost reținut ieri, de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul I.P.J. Sibiu, fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcolului.

Potrivit Poliției Sibiu, în jurul orei 16,00, la I.P.J. Sibiu s-a primit un apel prin 112 prin care un șofer sesiza faptul că, pe DN 1, în zona localității Veștem, a observat că un microbuz este condus haotic spre Sibiu. În jurul orei 16,10, în localitatea Veștem, un echipaj de poliție rutieră a oprit microbuzul în cauză și a constatat că șoferul în vârstă de 38 de ani, din județul Bacău, singur în auto, emană un miros puternic de alcool.

Testarea cu aparatul etilotest a rezultat într-o concentrație de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, asta în condițiile în care circula de la Onești, jud. Bacău, cu intenția de a ajunge în Dobra, jud. Alba. Șoferul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat două probe bilogice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

jonyjon

Acum 5 ani

Sofer prins baut duminica, condamnat luni (ieri) la 1 an inchisoare: https://www.clicanoo.re/Faits-Divers/Article/2018/10/29/Lautomobiliste-controle-ivre-sans-permis-ni-assurance-dimanche Nu la noi, in tari mai civilizate. De ce nu se poate si la noi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus