Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Depășire pe Valea Oltului. Trei răniți, după ce mașina nevinovată a fost proiectată într-un TIR

Depășire pe Valea Oltului. Trei răniți, după ce mașina nevinovată a fost proiectată într-un TIR

Actualizare ora 23,22 Trafic reluat în ambele direcții.

Actualizare ora 22.30 Traficul este blocat total pentru realizarea cercetării la fața locului.

Actualizare Potrivit polițiștilor, un șofer sibian în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, a vrut să depășească un TIR și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o alt autoturism condus regulamentar din sens opus pe care l-a proiectat în TIR-ul depășit și apoi, în parapet. Trei persoane sunt rănite, iar traficul este  îngreunat.

Accidentul s-a petrecut pe DN 7, la km. 243+500, în zona Lazaret.

Doi bărbați și o femeie sunt răniți. Unul dintre bărbați a suferit un traumatism de coloana cervicala, un altul, un traumatism la umăr, iar femeia, un traumatism toracic.

WhatsApp Image 2018-10-31 at 22.02.56

accident valea oltului lazaret 3 accident valea oltului lazaret 2

Știre inițială. O persoană este rănită, încarcerată în urma unui accident petrecut miercuri seara, în jurul orei 21, pe DN 7, în zona Boița. Potrivit primelor informații transmise de ISU Sibiu, două mașini sunt implicate în accident, iar o persoană este încarcerată, conștientă. La fața locului intervine și un echipaj de la SAJ Tălmaciu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Ion

Acum 5 ani

Oare Politia Romana a auzit de radare fixe ? De camere de luat vederi ? De fapt umbla vorba prin targ ca nu vor sa monitorizeze circulatie ,ca in orice tara civilizata , pentru a nu fi surprinsi ei , politistii , de camere si de radare .
Raspunde

Saint Bartolomeu

Acum 5 ani

Pe langa acele camere fixe, ar putea la fel de bine sa monteze parapeti despartitori intre cele doua sensuri ... Astfel, evenimente de genul nu ar mai avea loc.
Raspunde

Ina

Acum 5 ani

AUTOSTRADA!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus