Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Se pregătește schimbarea iluminatului în Parcul Cetății

Se pregătește schimbarea iluminatului în Parcul Cetății

Administrația locală a demarat procedura pentru documentația tehnică pentru extinderea iluminatului public în Parcul Cetății, de pe valul de pământ din partea stângă, între sala Thalia și strada Papiu Ilarian. Aici se dorește montarea unor stâlpi de iluminat ornamentali de culoare neagră cu înălțimea de 4 – 4,5 metri, similari cu cei instalați deja între strada Gimnasticii și bulevardul Corneliu Coposu. ”În prezent, iluminatul din Parcul Cetății este asigurat de către corpurile de iluminat de pe stâlpii ornamentali amplasați în lungul aleii pietonale asfaltate (Aleea Celebrităților) aflate între cele două biute. Iluminatul actual este realizat de trei lămpi cu vapori de sodiu de 70 W pe stâlpi ornamentali. Având în vedere că în zona superioară a biutei de pe partea stângă, zonă unde sunt amplasate bănci de odihnă iluminatul lipsește, se dorește iluminarea acestei zone cu scopul creșterii siguranței cetățenilor și confortul vizual”, se arată în caietul de sarcini pentru elaborarea documentației tehnice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

mihai

Acum 5 ani

Daca primaria a organizat o prezentare a noilor autobuze (ceea ce e doar o normalitate intr-un oras normal), oare se va organiza si o taiere a panglicii la fiecare stalp nou?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian nu vinitura

Acum 5 ani

Sibiul este un inovator permanent si un deschizator de drumuri! Asocierea municipalitatii sibiene cu Oradea, Cluj, Arad, Timisoara ar fi o jignire si o insulta la adresa nivelului superior la care se intampla totul la Sibiu! Sibiul este in liga cu Londra, Berlin si Dubai!
Raspunde

Basca Teodora

Acum 5 ani

Sper ca nu se distruge zona verde si nu se taie copaci !!
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Nu mai ainunde te pupa cu gagica. Peste tot camere si lampi. Voi n-ati fost tineri?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus