X
b57482ee-17fc-41a6-b038-4d199e589580

Transfer nou la Hermannstadt: Florin Acsinte

Florin Acsinte (31 de ani – fundaș stânga), ultima oară la FC Botoșani, a semnat, astăzi, un contract valabil până la finalul acestei ediții de campionat. Acsinte ajunge la FC Hermannstadt din postura de jucător liber de contract.

Jucătorul a evoluat în aproape 150 de meciuri în Liga 1, primul eșalon din țara noastră. Fundașul originar din Botoșani și-a început cariera la echipa locală, iar în vara anului 2009 s-a transferat la Dinamo II. La începutul anului următor a revenit la FC Botoșani unde a jucat până în ianuarie 2016, evoluând între timp, cu gruparea moldavă, inclusiv în două partide din preliminariile Ligii Europa. În 2016, Acsinte s-a transferat la Pandurii Tg. Jiu, iar după o jumătate de an a ajuns la FC Voluntari, echipă cu care a câștigat atât Cupa României, cât și Supercupa, în 2017, după finale cu Astra Giurgiu, respectiv FC Viitorul. Apoi, în pauza de iarnă, a revenit la FC Botoșani, grupare de care s-a despărțit la finalul sezonului 2017/2018.

Florin Acsinte a jucat 142 de meciuri în Liga 1, marcând 3 goluri, și 35 în eșalonul secund din România.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact