Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

VIDEO Scandalul continuă la AJVPS. Fostul director și-a forțat intrarea în clădire cu o bormașină, după ce l-a demis pe actualul director

VIDEO Scandalul continuă la AJVPS. Fostul director și-a forțat intrarea în clădire cu o bormașină, după ce l-a demis pe actualul director

„Atunci când o ușă se închide, forțeaz-o cu bormașina”...pare a fi principiul după care se ghidează zilele acestea fostul director al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Sibiu.

Actualizare. Potrivit directorului AJVPS, Romeo Stoicescu, fostul director al asociației a plecat într-un final din fața intrării în instituție. Se pare că Pompil Varga le-ar fi promis însă reprezentanților AJVPS că se va întoarce.

„Nu mai este aici. A plecat cu promisiunea că revine și ne demonstrează că va intra în sediu”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Romeo Stoicescu.
Știre inițială. Pompil Varga s-ar fi reinstaurat în mod fraudulos în funcție cu câteva zile în urmă, iar astăzi a încercat să își forțeze intrarea în clădirea asociației cu o bormașină. Romeo Stoicescu, actualul director, spune că s-a întors din concediu când a aflat că a fost demis, doar ca să se lovească de un alt zid - reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu nu vor să înapoieze proprietarilor de drept parola pe care a folosit-o Pompil Varga pentru a se reinstaura.
„Fostul director s-a dus la ITM cu Hotărârea Adunării Generale din 2012 și a obținut, prin metode, zicem noi, frauduloase, parola noastră de la REVISAL. Cu această parolă, s-a încadrat pe el și m-a demis pe mine, în perioada 29-31 octombrie. Eu am aflat în 30, am depus cerere de revenire în concediu pentru că eram plecat și m-am prezentat la ITM să recuperez parola. Cei de la ITM mi-au răspuns senin că parola este una singură și a fost deja încredințată asociației noastre. Am arătat instituției că a înmânat parola cuiva care nu este în drepturi, la care dumnealor, la fel de senin, ne-au răspuns că tocmai ne-am ales cu încă un proces. După ce ne câștigăm în instanță dreptul la parolă, abia apoi o să o primim. Am făcut o plângere la Corpul de Control de la București la ITM și așteptăm poziția dumnealor”, spune actualul director al AJVPS, Romeo Stoicescu.
Acum, directorul de drept împreună cu alți angajați stau închiși în clădire și îl urmăresc pe fostul director cum se plimbă prin fața instituției, în încercarea de a intra. Asta după ce a slăbit deja încheieturile cu o bormașină.
„Între timp, noi stăm și tragem de uși, ca să nu intre fostul director. Am anunțat poliția. Între timp, dumnealui a solicitat serviciile unui executor care, în necunoștință de cauză a venit în această dimineață să pretindă de la noi să îi predăm documentele și după ce i-am prezentat sentințele judecătorești pe care le avem, executorul i-a spus fostului director că nu îi recomandă să facă ce are de gând și să nu îl asocieze cu acțiunile sale, după care a plecat. Noi am afișat pe ușile de la intrare hotărârile judecătorești ca să nu fie nevoiți să intre în clădire. Este încă aici și amenință că indiferent ce se întâmplă, el intră în sediu să își câștige drepturile. A venit cu o bormașină cu care a găurit ialele. Am chemat poliția în constatare, dar pe el nu l-au putut lua”

Polițiștii sibieni au fost într-adevăr solicitați să intervină, însă tot ce au putut să facă la momentul actual a fost să recomande o împăcare amiabilă.

„Am fost solicitați pentru aplanarea unei situații conflictuale între două grupuri de persoane, în total aproximativ 15-16 oameni. Au fost îndrumați să își rezolve problemele pe cale legală și s-a depus o plângere privind săvârșirea infracțiunii de distrugere”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Aceasta nu este singura situație conflictuală dintre actuala și fosta conducere a AJVPS. În urmă cu un an, Romeo Stoicescu a fost nevoit să își intre în drepturi forțat, folosindu-se de ajutorul poliției.

http://www.turnulsfatului.ro/2017/09/14/foto-noua-conducere-a-intrat-in-sediul-ajvps-cu-politia-plus-o-coincidenta-uriasa/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Jiji

Acum 5 ani

Oare ce or avea rumanii aceștia de împărțit la o banală organizație ca și AJVPS??!??
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Un vânător povesteşte: - După mine, animal mai şiret decât vulpea nu există! Nu demult, am mers pe urmele unei vulpi o zi întreagă şi, când în sfârşit am împuşcat-o, s-a dovedit a fi câine!
Raspunde

HOP

Acum 5 ani

va fi ceva ascuns ! bine!
Raspunde

Nelutu

Acum 5 ani

Poate cauta cheile Nissanului dl Romeo, ce zici
Raspunde

ioan

Acum 5 ani

Nu il deranjati pe domnul Romeo Stoicesu pentru ca domnia sa are de strins bani de la pescarii care nu participa la asa zisele zile de munca patrotica pe malurile riurilor.
Raspunde

Liviu

Acum 5 ani

Niste criminali infantili, de obicei cu functii, frustrati si complexati de propria neputinta, prostie si mitocanie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus