Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Tânăr reținut ieri, după ce ar fi furat mai mulți bani dintr-o casă, în martie

Tânăr reținut ieri, după ce ar fi furat mai mulți bani dintr-o casă, în martie

Un bărbat de 19 ani din Poiana Sibiului a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat, fiind cercetat penal pentru furt calificat. Se pare că tânărul ar fi furat mai mulți bani dintr-o locuință din Jina.

Potrivit IPJ Sibiu, bărbatul a fost reținut ieri, fiind bănuit că în noaptea de 17 spre 18 martie, ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din satul Jina, de unde ar fi sustras suma de 240 de euro și 550 de lei.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea iinfracțiunii de furt calificat, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus